‘BENİ UYUŞTURUCUYA ALIŞTIRDI’ DEDİ DÜKKANINI KURŞUNLADI

464

Kendisini uyuşturucuya alıştırdığını iddia ettiği bir kişinin işyerini kurşunlayan Ü.Y. olay yerine gelen Yunus Timleri’nin kaçmaya çalıştı. Yunuslar’ın aracının lastiğini vurmasıyla daha fazla kaçamayacağını anlayan ve başına silah dayayan Ü.Y. polisin iknası sonucu merkeze götürüldü.

YAKALANINCA SİLAHI KAFASINA DAYADI

Balıklı Mahallesi Balıklı Caddesi üzerindeki spotçular çarşısında iddiaya göre, Ü.Y. isimli şüpheli, kendisini uyuşturucuya alıştıran şüphelinin iş yerini kurşunladı. İhbar üzerine olay yerine gelen Yunus Timleri, dur ikazlarına uymayarak kaçmaya çalışan Ü.Y.’nin aracının lastiğini hedef aldı. Lastiği patlak bir şekilde kaçmaya devam eden Ü.Y., daha fazla kaçamayacağını anlayınca Fatih Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde aracından inerek silahı başına dayadı. Kendisini vurmakla tehdit eden Ü.Y., kaçtığı polislerin çabası sonucu kısa sürede ikna edildi.

KAÇAN ŞÜPHELİ ALKOLLÜ ÇIKTI

Silaha el koyan ekipler, şüpheliyi gözaltına alarak gerekli işlemler için Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi Amirliğine götürdü. Yapılan kontrollerde Ü.Y.’nin 0,68 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Aracından 1,71 gram bonzai, 5 adet fişek ve 1 adet kesici aletin de ele geçirildiği şüphelinin polis merkezindeki işlemleri sürüyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *