GENÇLERLE AKIMA SON NOKTAYI KOYDU

583

KİHMED Genç Fest 2023 gençlik etkinliğine katılan Ak Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay dünyanın dahil olduğu sosyal medya akımını gençlerle beraber gerçekleştirdi. Başkan Önsay’ın bugüne kadar gençlerden gelen hiçbir teklifi reddetmediğini söyleyen KİHMED Başkan Yardımcısı Melih Berk Sildir “Başkanımız 13-14 yıldır bir sivil toplumcu ve onun işi gençlerdir” dedi.

KİHMED Genç Fest 2023 gençlik etkinliği büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Yüzlerce genç etkinlikte, Ödüllü Kahoot yarışması, konser ve eğlenceli oyunlarla güzel bir gün geçirdi. Amerikalı rap müzik sanatçısı, 2Pac’ın seslendirdiği All Eyes On Me (Tüm Gözler Üzerimde) şarkısı eşliğinde dünyada başlayan ve tüm Türkiye’yi saran akıma gençlerin isteğiyle Ak Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay’da katıldı.

Genç Fest 2023 etkinliğine Kütahya Valisi Ali Çelik, İl Jandarma Komutanı Murat Kırbaç, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Ahmet Tekin, yüzlerce öğrenci ve öğretmen teşrif etti.

7’DEN 70’E HERKES

İLGİ GÖSTERDİ

Bu yıl ikincisi düzenlenen Genç Fest etkinliğine gençlerin çok fazla rağbet gösterdiğini ifade eden KİHMED Başkan Yardımcısı Melih Berk Sildir “Bizim beklediğimizden bile fazla katılım vardı. Germiyan Sokağı’nda yapıldığından dolayı sadece gençler değil 7’den 70’e birçok vatandaşımızın da ilgisi alakasına mahzar olduk” diye konuştu.

Yaren gözlemenin Kütahya kültüründe çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Sildir “Yaren artık Kütahya’mızla özdeşleşmiş bir lezzet. O yüzden bizde gençlere geleneksel bir lezzet sunmak istedik. Gelen misafirlerimize yaklaşık 2 bin 500 3 bin kişilik yaren ikram ettik. Köylerden kadınlarımız geldi. Ve saçlarını kurup gönüllü olarak gözleme yaptık” dedi.

‘GÜZEL BİR KAPANIŞ YAPTIK’

Başkan Önsay’ın 13-14 yıldır bir sivil toplumcu olduğuna dikkat çeken Sildir “Başkanımızın işi gençler… O yüzden Önsay Başkanımız gençlerden herhangi bir teklif ve istek geldiğinde şimdiye kadar hiç kırmamıştır. Bu akımda da aynen böyle oldu. Gündelik hayatta çok fazla karşılaşıyoruz zaten bu ve benzer şeylerle. Genç arkadaşlarımız ricada bulundular başkanımızda ‘hemen yapalım’ dedi. Yaptılar, çok da güzel oldu. Bizde güzel bir kapanış yaptık. Genç arkadaşlarımıza güzel bir anı kalmış oldu” ifadelerini kullandı.

GENÇLER STRES ATTI

Gençlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Önsay şu ifadeleri kullandı; “Genç kardeşlerimiz gün boyu çeşitli eğlenceli etkinliklerde okulların son haftasından stres attı, arkadaşlarıyla birlikte güzel vakit geçirdi.  Bizleri bu güzel Gençlik festivalinde yalnız bırakmayan öğretmen, öğrenci tüm kardeşlerimize sonsuz teşekkürler.”




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *