MHP YEREL SEÇİMLER İÇİN START VERDİ ‘ZAFERE ODAKLANACAĞIZ’

341

Mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaretini Kütahyalı hemşehrileri de teveccüh buyurursa 2. dönemine de talip oldukları Kütahya Belediyesine yapan MHP İl Başkanı Selçuk Alıç, 2024 yerel seçimleri için çalışmalara başladıklarını duyurdu. Alıç, “Seçimlerde Cumhur İttifakı bileşenleri ve teşkilatlarımızla, kayıtsız şartsız zafere odaklanacağız.” Dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya İl Başkanlığı 14. Genel Kurulu 16 Eylül 2023 tarihinde Bengisu Sosyal Tesislerinde büyük bir coşkuyla gerçeklemiş, kongrede Cumhur İttifakının Kütahya’daki tüm bileşenleri birlik beraberlik tablosu çizmişti.

MHP YEREL SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Kongrenin ardından MHP İl Başkanı Selçuk Alıç ve yönetimi İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı. Resmi olarak yeni dönemdeki görevine başlayan Selçuk Alıç, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, İl ve Merkez İlçe Yöneticileri ile birlikte; Mazbata töreni sonrasında ilk ziyaretini Kütahya Belediye Başkanı Prof.Dr. Alim Işık’a gerçekleştirdi.

‘KÜTAHYA BELEDİYESİNDE İKİNCİ DÖNEME TALİBİZ’

İlçe Seçim Kurulundan yetki belgesini alıp resmi olarak yeni dönem için İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte göreve başladıklarını ifade eden Selçuk Alıç, “Yeni seçilmiş İl Başkanı olarak ilk resmi ziyaretimizi; Sayın Prof. Dr. Alim Işık Bey’e ve tarihinde ilk defa kazandığımız ve Allah nasip ederse Kütahyalı hemşehrilerimiz de teveccüh buyurursa 2. dönemine de talip olduğumuz Kütahya Belediyemize an itibari ile gerçekleştirmiş bulunmaktayız.” İfadelerini kullandı.

 ‘PUSULAMIZ LİDERİMİZ’

Ziyaret sebeplerini 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimi’nin ilk startını vermek ve seçim çalışmalarına başladıklarını kamuoyuna duyurmak olarak açıklayan Selçuk Alıç, “Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi 2024 seçimlerinde de bizim pusulamız Milletimiz ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları olacaktır. 2024 seçimlerinde Cumhur İttifakı bileşenlerimizle ve teşkilatlarımızla, Liderimiz ne emrederse biz onu uygulayacağız ve kayıtsız şartsız zafere odaklanacağız.” Şeklinde konuştu.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi’nin startını buradan verdiklerini ifade eden Selçuk Alıç, “Ziyaretimizde Teşkilatlarımız ile birlikte uyumlu çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ve her zaman teşkilatlarımızın yanında olduğunu belirten Kütahya Belediye Başkanımız Sayın Prof.Dr. Alim Işık başta olmak üzere Misafirperverliği, ilgi ve alakaların dolayı Kütahya Belediye Başkan Yardımcılarımız Sayın Abdullah Damcı, Sayın Ertuğrul Cevahir’e ve Belediye Personelimize şahsım ve Teşkilatlarımız adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

‘MEVCUT BELEDİYELERİ KORUYUP

ÜSTÜNE YENİLERİNİ EKLEYECEĞİZ’

Alıç, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı’nın mimarı Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin beraber aldığı kararlarla ve yönetimini birlikte belirledikleri şekilde kayıtsız şartsız zafere odaklanacağız. Liderimizin talimatı doğrultusunda iki stratejik hedef belirlenmiştir. Birinci stratejik hedefimiz mevcut belediyelerimizi muhafaza etmek ve üstüne yenilerini eklemek, ikincisi ise karşı ittifakın elinde bulunan belediyeleri Cumhur İttifakı’nın iradesiyle ve yönetimiyle buluşturmaktır.” Şeklinde konuştu.

‘GİRMEDİĞİMİZ GÖNÜL KALMAYACAK’

Kütahya Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a gerçekleştirdikleri ilk ziyaretin ardından İlçe Teşkilatları, İlçe Belediyeleri, Belde Teşkilatları, Belde Belediyeleri ve Cumhur İttifakı bileşenleri ile ziyaretlerine devam edeceklerini ifade eden Selçuk Alıç, “MHP Kütahya İl Teşkilatları olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Kütahya Merkez İlçemizde, diğer ilçelerimizde, beldelerimizde, köylerimizde sıkmadığımız el, girmediğimiz gönül, çalmadığımız kapı bırakmadan Liderimizin emrettiği üzere amasız, fakatsız Cumhur İttifakı’nın zaferi için mücadele edip Allah’ın izniyle de başaracağız.” İfadelerini kullandı.

İl Başkanlığı görevini tekrar kendisine tebliğ eden MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’a bir kez daha teşekkür eden Alıç, İl Kongresinde Divan Başkanlığı görevi yapan Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’e ve Divan Heyetine, kendisini yüksek bir katılımla İl Başkanı seçen İl Delegelerine, kongre salonunu şereflendiren dava arkadaşlarına, sivil toplum kuruluşlarına, muhtarlara, yan kuruluşlarına, Ülkü Ocaklarına, güvenlik güçlerine, basın mensuplarına bir kez daha teşekkür etti.

Geçmiş dönemlerde teşkilatlarının her kademesinde görev alan yöneticilerine ve bugün de gönül bağıyla kendilerine destek veren her gönüldaşlarına desteklerinden ve hizmetlerinden dolayı selam ve şükranlarımı sunan Alıç, “İl Kongremizde göstermiş olduğumuz birlik ve beraberlikle yolumuza devam edip, Liderimizin emrinden çıkmadan Teşkilatlarımızla birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz.” Diyerek sözlerini noktaladı.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *