ŞİMŞEK TARAFTARIYLA ÇOK DAHA FARKLI 4-1

288

Belediye Kütahyaspor, bu sezon taraftarı karşısına ilk kez çıkarken maçtan 4-1’lik sonuçla ayrılmayı başardı. Belediye Kütahyaspor’un golleri Doğancan Kılıç, Haktan Çakır, Halil İbrahim Pekşen ve Bilal Şeflek’ten geldi.

3. lig 3. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor Dumlupınar stadında Akhisarspor’u konuk etti. Belediye Kütahyaspor sahaya kalede Taylan Arman, defansta Cihangir Çağlayan, Eyüp Poyraz, Samet Cantürk ve Doğancan Kılıç, orta sahada Haktan Çakır, Arda Keser, Bilal Şeflek, kanatlarda Halil İbrahim Pekşen ve Onur Civelek, ileri uçta ise Muhammed Can Vural ilk 11’i ile çıktı.

GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ

Karşılaşma orta saha mücadelesi halinde başlarken Belediye Kütahyaspor rakibi karşısında üstünlüğünü kabul ettirmeye başladı ve sağ kanattan etkili ataklar gerçekleştirdi. Halil İbrahim Pekşen’in yaptığı ortalarla gol arayan Belediye Kütahyaspor sonuç alamazken 23’üncü dakikada Haktan Çakır’ın vurduğu kafa vuruşu üstten auta gitti. Dakikalar 27’yi gösterdiğinde Belediye Kütahyaspor’un golü geldi. Korner vuruşunda iyi yükselen Doğancan kafayla topu ağlara gönderdi ve Kütahyaspor 1-0 öne geçti. Golden hemen sonra Kütahyaspor bu kez Haktan Çakır’ın ceza sahasından sert vuruşu ile skoru 2-0’a taşıdı. Belediye Kütahyaspor golden sonra da baskısını sürdürdü. Dakikalar 45+1’i gösterdiğinde  Belediye Kütahyaspor Halil İbrahim Pekşen ile skoru 3-0’a getirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

AKHİSAR İKİNCİ YARININ GOL PERDESİNİ AÇTI, KÜTAHYASPOR KAPATTI

Karşılaşmanın ikinci yarısına golle başlayan taraf ise Akhisar oldu. 50’inci dakikada gelişen atakta Taylan’ı mağlup eden Oğuzhan skoru 3-1’e getirirken B.Kütahyaspor serbest vuruş sonrasında Samet Cantürk’ün kafa vuruşu ile gole çok yaklaştı ancak top yandan auta gitti.

59’uncu dakikada Akhisar farkı bire indirmek isterken Taylan yaptığı kurtarışla buna izin vermedi. Kütahyaspor 63’üncü dakika da ise penaltı vuruşu kazandı. Bilal Şeflek topun başına geçti, direk dibine vurdu ve topu ağlara göndererek farkı yeniden 3’e çıkaran golü kaydetti.

72’inci dakikada M.Burak Taşdemir oyuna dahil olurken özellikle sağ kanattan ataklar sıklaştı. 80’inci dakikada Kütahyaspor 5’inci golü kaçırırken karşılaşmada başka gol olmadı ve maç 4-1 sona erdi.

KÜTAHYASPOR HAFTAYI 5’İNCİ KAPATTI

Belediye Kütahyaspor iki haftalık galibiyet hasretinin ardından sahasında aldığı Akhisar galibiyeti ile hanesine 3 puanı yazdırdı. 7 puana yükselen Belediye Kütahyaspor haftayı ise 5’inci sırada tamamladı. Belediye Kütahyaspor önümüzde ki hafta ise bay olduğu için maç yapmadan geçirecek.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *