GENÇLİK VE SPOR BAKANI BAK’TAN KÜTAHYA’YA ERZİNCAN MODELİ STADYUM ÖNERİSİ

235

AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın Erzincan’daki stadyum modelinin Kütahya’da da yapılabileceği önerisi üzerine şehre gidip stadyumu incelediklerini belirtti. Stadyumun şehrin yaşayan bir stat olduğuna değinen Bayırcı, stadyum çalışmalarının devam ettiğini vurguladı.

‘BEKLENTİNİN FARKINDAYIZ’

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Kütahya’nın uzun zamandır beklediği stadyum konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Kütahya’nın stadyum konusunda çektiği hasretin farkında olduklarını ifade eden İsmail Çağlar Bayırcı,  “Kütahya bizden stadyum bekliyor. 3-4 sene öncesinde sözü verildi ancak bir takım sebeplerle henüz gerçekleştirilemedi. Biz de bunun için ciddi bir çalışma içine girdik.” Dedi.

‘AYNI MODELİ KÜTAHYA’YA DA YAPABİLİRİZ’

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı son ziyaretlerinde konuyu bir kez daha gündeme getirdiklerini ifade eden Bayırcı, “Kendisi de bize Erzincan’a çok güzel bir stadyum yaptıklarını; hatta temelini de kendisinin attığını söyledi. Israrla gidip görmemiz gerektiğini; aynı modeli Kütahya’ya da yapabileceğimizi söyledi.” Şeklinde konuştu.

‘YAŞAYAN BİR STADYUM’

AK Parti Kütahya Milletvekilleri ve İl Başkanı Mustafa Önsay ile birlikte Erzincan’a giderek stadyumu incelediklerini dile getiren Bayırcı, “Bin 100 km yol ittik Erzincan stadını yerinde inceledik. Hakikaten Sayın Bakanımızın söylediği gibi stat, sadece iki haftada bir maçların oynandığı bir stat olmaktan çıkmış yaşayan bir stad. Bünyesinde gençlik merkezinin olduğu, her branşta sportif faaliyetlerin yapıldığı, akıl oyunlarından tutun, robotik kodlama vücut geliştirmeye kadar her anlamda vatandaşa dönük bir stat.İnşallah biz bu noktadaki eksiklilerimizi gidereceğiz.” İfadelerini kullandı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile son olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle şehre geldiğinde konu hakkında görüştüklerini belirten Bayırcı, bu konudaki çalışmalarımız devam ettiğini dile getirdi.  

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *