‘HAYATIM BOYUNCA TAŞIDIĞIM EN ONURLU GÖREV’ AKSAZ ŞAHBAZ YENİDEN BAŞKAN

311

CHP Kütahya 38. Olağan İl Kongresinde yeniden başkanlığa seçilen CHP Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, “Hayatım boyunca taşıdığım en onurlu görev olan Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya İl Başkanlığı’nı şahsıma emanet eden değerli örgütüme gönülden teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya 38. Olağan İl Kongresi Hazer Dinari Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen kongreye; CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, İstanbul Milletvekili Suat Özçağdaş’a, önceki dönem Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap’a, siyasi parti temsilcileri ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede açılış ve yoklama yapılmasının ardından divan teşekkülü faaliyet raporları ve mali raporlar okunup oylandı. Kongrede CHP Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz yeniden başkanlığa seçildi.

‘GÜVEN TAZELEDİK’

Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya 38. Olağan İl Kongresinde örgütün ve kongre delegasyonunun desteği ile İl Başkanı ve İl Yönetimi olarak güven tazeyip yeniden seçildiklerini belirten Zeliha Aksaz Şahbaz, “Hayatım boyunca taşıdığım en onurlu görev olan Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya İl Başkanlığı’nı şahsıma emanet eden değerli örgütüme gönülden teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Aksaz Şahbaz’ın yönetim kurulu asil listesi şu isimlerden oluştu: Eşref Akın, Mehmet Bal, Cemal Cengiz, Erdal Çetin, Uğur Demir, Sebahattin Erim, Selahattin Göybulak, Münüre Kara, İsmi Kara, Ali Karkaç, Kubilay Rıfat Korkut, Esra Oktay, Candan Taştekin, Beytullah Tota, Naciye Umu, Tamer Yenikaya, Ali Kemal Yıldırım, Gülden Yılmaz, Hülya Yılmaz, Pınar Yüksel Sunal

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *