AK PARTİ 4. OLAĞANÜSTÜ BÜYÜK KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ: İŞ İNSANI ERKAN GÜRAL MKYK ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

349

Büyük bir coşku ve heyecan ile gerçekleştirilen AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresinde Kütahyalı İş İnsanı NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, AK Parti MKYK üyesi seçildi. Erkan Güral, yeni dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kurmayları arasında yer alacak.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 4. Olağanüstü Büyük Kongresi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara Spor Salonunda yapıldı. AK Parti Kütahya İl teşkilatı da kongre için büyük coşku büyük heyecan ile Kütahya’dan yola çıktı.

‘TÜRKİYE YÜZYILI’NI HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ’

Binlerce partili ve diğer davetlinin katılımıyla gerçekleşen kongreye Kütahya teşkilatı tam kadro katıldı. AK Parti’mizin 4. Olağanüstü Büyük Kongresinin ilk günkü aşkla ve heyecanla gerçekleştirildiğini ifade eden AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “Cumhuriyetimizin 100. yılında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde AK Parti’mizin tüm neferleri ile, Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte inşa edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

ERDOĞAN’IN KURMAYLARINDAN BİRİ OLACAK

AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresinde AK Parti Kütahya milletvekilleri ve delegeler oylarını kullandı. Kongrede AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu da yenilendi. Ak Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’ndeki seçim listesinde Kütahya’nın yakından tanıdığı bir isim yer aldı. Kütahyalı İş İnsanı NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral da yeni yönetimin aday listesinde yer aldı. Seçimin ardından Güral, AK Parti MKYK asil üyeliğine seçilerek yeni dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kurmaylarından biri oldu.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *