KÜTAHYA’NIN LOBİSİ YOK KANAATİNİ YOK EDECEK ETKİNLİKLERDEN BİRİ ‘KÜTAHYA KABUĞUNU KIRIYOR’

386

Dört gün boyunca süren 2. Kütahya Tanıtım Günlerinin “Kütahya’nın Lobisi Yok” kanaatini kıracak etkinliklerden biri olduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, “Kütahya kabuğunu kırıyor.” İfadelerini kullandı.

Kütahya’nın tarihi, kültürü, geleneksel sanatları, yöresel ürünleri ve doğal güzellikleri tanıtıldığı, İzmir’de Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyonu tarafından organize edilen Kütahya İl Tanıtım Günlerinde dört gün boyunca büyük bir coşku ve ilgi yaşandı. Kütahya’dan birçok kamu kurumu ve STK’nın stantları ile yer aldığı tanıtım günlerine Kütahya protokolünden de çok sayıda isim katıldı. Vali Musa Işın, eşi Tuba Işın, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve eşi Fatma Işık, Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyonu Başkanı Ufuk Aksoy ile birlikte stantları ziyaret etti ve ziyaretçilerle keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “İzmir’de Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyonu tarafından organize edilen 2. Kütahya Tanıtım Günlerine ilimiz adına katılan tüm hemşehrilerimize ve sanatçılarımıza teşekkür ediyoruz. İlimize katkıları nedeniyle emeği geçenleri de kutluyoruz.” Dedi.

Tanıtım günlerine katılan AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “Kütahya kabuğunu kırıyor. Tarihsel ve yaygın bir söylem olarak “Kütahya’nın Lobisi Yok” kanaatini kıracak etkinliklerden biri olarak gördüğümüz bu yıl ikincisi düzenlenen İzmir Kütahya Tanıtım Günleri programına iştirak ettik.” İfadelerini kullandı.

‘BAŞKA ŞEHİRLER İÇİN DE ORGANİZE ETMELİYİZ’

Karşıyaka da düzenlenen ve 4 gün süren tanıtım günlerinin, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da hem İzmir’de yaşayan Kütahyalıların hem de İzmirlilerin yoğun teveccühüne mazhar olduğunu vurgulayan Mustafa Önsay, “İzmir’den sonra İstanbul, Ankara ve Bursa’daki hemşehrilerimizle buluşacağımız Kütahya Tanıtım Günlerini de organize etmemiz gerekiyor. Siyaset, Bürokrasi, Sivil Toplum ve İş Dünyası olarak şehrimizin tanıtımına katkı sunmak hepimizin görevidir.” Dedi.   

‘BİRLİK BERABERLİK HAVASI YAKALADIK’

Son dönemde yakalanan birlik ve beraberlik havasının Kütahya’yı hedeflerine ulaştıracağına inandığını ifade eden Önsay, “Kütahya’mızı en iyi şekilde temsil eden Belediye Başkanlarımıza, Kültür Müdürlüğümüze, Kadın kooperatiflerimize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *