FİLİSTİN’E DESTEK İÇİN KONVOY DÜZENLENECEK

186

İHH İnsani Yardım Vakfı Kütahya Şubesi bu akşam saat 8 sularında İsrail’in Filistin’e yaşattığı zulme dikkat çekmek adına konvoy düzenleyecek. Pazartesi pazarı alanında toplanacaklarını ifade eden İHH Kütahya Şube Başkanı Mustafa Yenipazar, Cuma namazına müteakip gıyabi cenaze namazı kılmayı planladıklarını da vurguladı.

İHH İnsani Yardım Vakfı Kütahya Şubesi İsrail’in, Gazze Şeridi’ne yönelik ablukası ve saldırılarına karşı Filistin’e verdiği desteği bugün de sürdürecek.

İsrail’in Filistin’e yaşattığı zulme dikkat çekmek adına konuyu etkinliklere canlı tutmak ve desteklerini ifade etmek istediklerini belirten İHH İnsani Yardım Vakfı Kütahya Şube Başkanı Mustafa Yenipazar, bu akşam Kütahya İl Emniyet Müdürlüğünden aldıkları izinlerle şehir içinde yürüyüşler konvoylar yapacaklarını açıkladı.

‘GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINACAK’

Daha önce yine Filistin, Azerbaycan ve Türkmenistan için konvoy düzenlendiklerini hatırlatan Yenipazar, “Kimseye engel olmamak için trafik rahatladığında saat 8-8 buçuk gibi araç konvoyu düzenleyeceğiz. Pazartesi pazarının orada toplanıp Kütahya’nın ana arterlerinden nüfusun yoğun olduğu bölgelerde dikkat çekmek istiyoruz.” Dedi. Yenipazar, bugün Cuma namazını müteakip Filistinli mazlumlar için gıyabi cenaze namazı kılmayı planladıklarını da vurguladı.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *