FİLİSTİN’DE YAŞANAN OLAYLARI FİLİSTİNLİLER ANLATACAK

180

İHH Kütahya tarafından bugün saat 20.00’da  Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenecek Filistin’de Güncel Durum panelinde Filistinli konuşmacılar Nour Dawoud ve Muhammed Ziya Afifi Filistin’de yaşanan son olayları anlatacak

PANEL BUGÜN SAAT 20.00’DA

İHH İnsani Yardım Vakfı Kütahya Şubesi, Filistin’e verdiği desteği etkinliklerle sürdürmeye devam ediyor. İHH Kütahya bugün saat 20.00’da Filistin’de Güncel Durum paneli düzenleyecek.

Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda (Eski Yazma Eserler Binası) düzenlenecek programda Filistin’de yaşanan son olaylar Filistinli konuşmacılar tarafından anlatılacak.

‘SORU İŞARETLERİNİ CEVAPLANDIRACAĞIZ’

Nour Dawoud ve Muhammed Ziya Afifi’nin konuşmacı olacağı panel hakkında İHH İnsani Yardım Vakfı Kütahya Şube Başkanı Mustafa Yenipazar da açıklamalarda bulundu. İsrail’in Filistin’e yaşattığı zulme dikkat çekmek adına konuyu canlı tutmak istediklerini belirten Yenipazar, geçmişte tüm Türkiye’den her çevrenin Filistin konusunda birleştiğini ancak şimdi sosyal medyanın da etkisiyle bilgi kirliliği oluştuğuna değindi. Panelde kamuoyundaki soru işaretlerini cevaplandıracaklarını belirten Yenipazar, konuyu daha anlaşılır hale getirmeyi hedeflediklerini belirtti.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *