MAVİ ŞİMŞEK SİLİVRİSPOR DEPLASMANINA ÇIKIYOR ‘RAKİP BİR ADIM GERİMİZDE!’

195

Geçtiğimiz haftayı bay geçen Belediye Kütahyaspor, bugün saat 15.30’da Silivrispor ile karşı karşıya gelecek. Silivri Müjdat Gürsu Stadyumunda oynanacak maç için tüm hazırlıklarını tamamlayan Belediye Kütahyaspor, maç saatini beklemeye başladı. Mavi Şimşek maç eksiği ile ligde 6. Sırada bulunurken rakip ise 7. Sırada.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Belediye Kütahyaspor, ligin altıncı haftasında bugün saat 15.30’da Silivrispor ile karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz haftayı bay geçen Belediye Kütahyaspor kendi evinde oynanan Akhisarspor karşılaşmasından 4-1’lik galibiyetle ayrılarak ligde puanını 7’ye çıkarmıştı. Taraftarının karşısında çıktığı ilk maçta rakibi karşısında üstünlüğünü kabul ettiren ve özellikle sağ kanattan etkili ataklar gerçekleştiren Belediye Kütahyaspor, maç eksiği ile 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak ligde 6. Sırada yer aldı.

MAVİ ŞİMŞEK MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

Geçtiğimiz haftayı bay geçerek maç yapmayan Belediye Kütahyaspor, zorlu maç için tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklerken; Silivrispor oynadığı son maçta Akhisarspor deplasmanından 0-3’lük skor ile galip ayrıldı. Rakip Silivrispor 7 puan ile ligde Mavi Şimşek’in bir adım gerisinde bulunuyor.

Silivri Müjdat Gürsu Stadyumunda oynanacak maçı Hakem Mikail Cihangir yönetecek. Cihangir’in yardımcılıklarını ise Kerem Candaş ve Murat Şimşek üstlenecek.

6. HAFTANIIN DİĞER MAÇLARI

3.Lig 3. Grupta üçüncü haftanın diğer maçları şöyle: Karaköprü Belediye Spor – Kuşadasıspor, Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş – Merkür Jet Erbaaspor, Fatsa Belediyespor – Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. Bayburt Özel İdare Spor          – Onvo Ağrı 1970 Spor Kulübü, 1922 Konyaspor               – Akhisarspor, Osmaniyespor Futbol Kulübü – Darıca Gençlerbirliği A.Ş., Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş ise bu haftayı bay geçen takım olacak.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *