‘İSTİKLAL MARŞINI OKUTMAMIZA ÇOK AZ KALDI’ JUDOCULARDAN BÜYÜK BAŞARI

281

U23 Balkan Judo Şampiyonasında Kütahya’yı ve Türkiye’yi temsil eden Nesibe Sena Coşkun 52 kg’de ikinci, Saniye Sen 70 kg’de  beşinci oldu. Başarılı sporcuların Antrenörü İsmail Kevzer, “İstiklal Marşını okutmamıza az kalmıştı ama nasip olmadı, Kütahya’mıza hayırlı olsun ifadelerini kullandı

2022 yılı Kasım Kütahya Belediyespor’un 16. branşı olarak kurulan Judo Takımı ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarıdan başarıya koşuyor. Judo Antrenörü İsmail Kevzer’in öğrencileri son olarak İstanbul’da yapılan U23 Balkan Judo Şampiyonasında büyük bir başarıya imza attı.

U23 Balkan Judo Şampiyonası İstanbul Bahçelievler Belediyesi’nin katkılarıyla 14-15 Ekim 2023 tarihleri arasında Bahçelievler Siyavuş Paşa Spor Salonunda yapıldı.

Turnuvada Kütahya’yı ve Türkiye’yi temsil eden sporculardan Nesibe Sena Coşkun 52 kg’de ikinci, Saniye Sen 70 kg’de  beşinci oldu.

DESTEKLER İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Başarılı sporcuların Antrenörü İsmail Kevzer, “İstiklal Marşını okutmamıza az kalmıştı ama nasip olmadı, Kütahya’mıza hayırlı olsun ifadelerini kullandı. Uzun çalışmalar sonucu hem ili hem ülkeyi temsil etme gururunu yaşadıklarını ifade eden Kevser, destekler için teşekkür etti. Kevzer, “Bizlere her türlü destek olan Gençlik Spor İl Müdürlüğüne, Kütahya Judo Spor Kulübü yönetimine ve Kütahya Belediyesine teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *