‘BU SÖYLEMİ KABUL ETMİYORUZ’

106

Genel seçimler sonrasında bazı siyasi partilerin milletvekilleri sayısının değişeceğine dair söylentileri kabul etmediklerini belirten Yeniden Refah Partisi Kütahya İl Başkanı Osman Gezgin, hem bu ülkenin hem bu şehrin gerçeği olan Yeniden Refah Partisi’nin yaklaşan yerel seçimlerde de en önemli partilerden bir tanesi olacaklarını ifade etti.

‘YEREL SEÇİMLERDE DE EN ÖNEMLİ PARTİLERDEN BİRİ OLACAĞIZ’

Yeniden Refah Partisi Kütahya İl Başkanı Osman Gezgin, genel seçimler hakkında açıklamalarda bulunarak yaklaşan yerel seçimlerde en önemli partilerden biri olacaklarını belirtti.

14 Mayıs’taki genel seçimlerde yüzde 7’lik bir oy oranı ile Kütahya’nın Türkiye’de en çok oy aldıkları dördüncü şehir olduğunu hatırlatan Osman Gezgin, Önümüzdeki dönem yaklaşan yerel seçimlerde de en önemli partilerden bir tanesi olacaklarını ifade etti.

‘YENİDEN REFAH PARTİSİ OLMASA

BİR VEKİL DAHA ÇIKARIRDIK’ DENİYOR

Kütahya kamuoyundaki bazı söylentilerin kendilerine ulaştığına da değinen Gezgin, “Genel seçimler sonrasında bunlara şahit olduk. Bazen hala duyuyoruz. Dediler ki “Yeniden Refah Partisi bütün dengeleri bozdu bütün hesapları bozdu. Yeniden Refah Partisi olmasaydı; falan parti bir tane daha milletvekili çıkaracaktı.” Başka bir filan parti de diyor ki “Yeniden Refah Partisi olmasaydı; biz 4 tane milletvekili çıkartırdık.” Yeniden Refah Partisi olarak biz böyle bir söylemi biz kesinlikle kabul etmiyoruz. Herkes bilmelidir ki Yeniden Refah Partisi hem bu ülkenin hem bu şehrin gerçeğidir.” İfadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *