İYİ PARTİ 6. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI ‘KUTLU DAVANIN NEFERLERİYİZ’

113

İYİ Partinin kuruluşunun 6. Yıldönümü sebebiyle düzenlenen törende konuşan İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel, “Biz kutlu millet davasının neferleriyiz. Çocuklarımıza 100. Yılını kutlayacakları bir partiyi hep birlikte miras bırakacağız.” Dedi

İYİ Parti Kütahya İl Başkanlığı Kütahya Valiliği önünde İYİ Partinin kuruluşunun 6. Yıldönümü sebebiyle Atatürk Anıtına çelenk koydu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törenin ardından İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi Nihat Kula Cumhuriyetin 100. Yılını, İYİ Partinin kuruluşunun 6. Yıldönümü kutlayarak sözlerine başladı.

‘GEÇMİŞTE BİZE TERÖRİST DİYENLER

ŞİMDİ BİZİ DAVET EDİYOR’

Dünyada oluk oluk kan aktığını dünyada savunmasız insanların, annelerin, kadınların katledildiğini ifade eden Kula, “Tarihte bu tür insanlık soykırımlarını çok yaşadık. Srebrenitsa’da Bosna’da ve bugün Gazze’de. Böyle bir ortamda Atamızın önünde İYİ Partinin yıldönümünü için buluştuk. Bize cumhuriyeti kuran bağımsızlığımızı teslim eden Mustafa Kemal Atatürk’ün önünde şunları söylemek istiyorum. Sevgili atam ülkemde emekli işsiz, genç asgari ücretli olarak toplumun tüm katmanları mağdur. Sadece mutlu bir azınlık ülkemizde hayatını idame ettiriyor.” Dedi. İYİ Parti’nin çok zor şartlarda kurulduğunu ifade eden Kula, “6 yıl önceki kuruluş aşamasında Kütahya’da sıkıntıları birebir biz yaşadık. Tam 7 tane salon değiştirdik. Her tuttuğumuz salonda her yaptığımız sözleşme bir saat sonra o günkü yerel yöneticilerle iptal edildi. Yılmadık. Hiç eyvallahımız olmadı.” Dedi. Türk milletine sevdalılar olarak tarihin akışını değiştirmek için İYİ Parti teşkilatını kurduklarını belirten Kula, “Kurulduk, 6 ay sonra baskın seçimle karşı karşıya kaldık. Kurulduk 2018 2019 ve 2023 öyle iftiralarla karşı karşıya kaldık ki. Gün geldi bizi FETÖ’cü, PKK’lı ilan ettiler. Dün bizi böyle ilan edenler bugün bizi davet ediyorlar.” Dedi.

‘İYİ PARTİ’Yİ KURDUK

İYİ PARTİ İKTİDARINI DA KURACAĞIZ’

 İYİ Parti ailesi olarak ülkenin bekası için malını canını ve bedenini ortaya koyan deli yürek vatan sevdalısı alperen ruhlu insanlar olduklarını vurgulayan Kula, İYİ Partinin Türk siyasetinin dönüm noktası olarak vücut bulduğunu azimle gayretle ve inançla İYİ Parti iktidarını da kuracaklarını belirtti. Başarılı olmak zorunda olduklarının altını çizen Kula, ülkenin geleceği, gençlerin geleceği için Türkiye’de haramilerden hesap sormaya hazır olduklarını ifade etti.

İYİ Parti’nin bugün yalnızca 6. Yılını kutlamadığını ifade eden İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel,  “İYİ parti temelleri anayasa değişikliğine karşı mücadeleyle atıldı. Biz İYİ Parti bizim kendimizi bulduğumuz, ifade ettiğimiz her ne olursa olsun günün sonunda döndüğümüz yuvamız. Çocuklarımıza 100. Yılını kutlayacakları bir partiyi hep birlikte miras bırakacağız. Siyaset olan biteni iyi okuyabilme gerçeği görebilme gösterebilme sanatıdır. Yaşananları doğru analiz etmek yetmez. Kimi zaman akıntıya karşı kürek çekmeyi gerektirmektedir. O nedenle siyaset samimiyet ister kararlılık ister. İYİ Partinin siyaset anlayışı tam da budur. Bize koltuk hesabıyla değil millet hesabıyla demokrasi hesabıyla siyaset yaptıran dünya karşımıza dikilse bile haktan hakikatten ayrılmamaya cesaret veren rabbimize şükürler olsun” şeklinde konuştu.

‘HEM BAŞÖRTÜSÜNE HEM DE ATATÜRK’E

DÜŞMAN OLANLARDAN RAHATSIZIZ’

Biz kutlu millet davasının neferler olduklarını belirten Sunel, en büyük güçlerinin millete asla yalan söylememek ve hakikatin izinden asla ayrılmamak olduğuna değindi.  Millet yolunda siyaset yapanların şartlar ne olursa olsun hakkı hakikati söyleyip dik durduğunu ifade eden Sunel, “Kim ne der kim ne düşünür ya da kümü kızdırırız diye düşünmeden hakkın hakikatin yanında olurlar. Kendilerini dindarmış gibi gösterip din düşmanlığını yarattılar. Bakın AK Parti biz sizden ve sizin gibilerden rahatsızız. Biz Türkiye’nin sığınmacı politikaları nedeniyle adım adım işhal edilmesinden rahatsızız. Biz Türk düşmanlığından rahatsızız. Biz İYİ Parti olarak Hz. Peygamberimize düşman olanlardan rahatsızız. Biz başörtüsüne düşman olanlardan rahatsızız. Biz bayrağımıza düşman olanlardan rahatsızız. Biz Atatürk’e düşman olancalardan rahatsızız. Bizler bu ülkeye bölmeye çalışanlardan da rahatsızız. Bu yüce dinimizi siyasi, emellerine alet eden bu AK Parti iktidarından da rahatsızız. Ama en çok da sizin gibi dindar görünümlü din tüccarlarından rahatsızız.” Dedi.  

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *