CUMHURİYETİN 100. YILINDA ÖZGÜRLÜĞÜN VE TUTKUNUN İZİNDE ‘100. YILIN ANLAMINI DERİNLEŞTİRECEĞİZ’

254

Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutlarken özgürlüğün ve bağımsızlığın sembolü olan motosikletleri kullanarak bu özel dönemi daha da anlamlı hale getirmeyi hedeflediklerine değinen TürkChopper Motosiklet Kulübü Başkanı Özgür Öztürk, kulüp olarak 100. yılın anlamını daha da derinleştirmeyi hedeflediklerini açıkladı.

TürkChopper Motosiklet Kulübü Gazete Kırküç’e ziyarette bulundu. Gazete Kırküç Yazı İşleri Müdürü Bünyamin Çapgulaş tarafından karşılanan TürkChopper Motosiklet Kulübü Başkanı Özgür Öztürk ve kulüp üyeleri Cumhuriyetin 100. Yılında düzenleyecekleri kutlamalar hakkında bilgi verdi.

Cumhuriyetimizin 100. yılının, Mustafa Kemal Atatürk ve onun önderliğindeki vizyoner kadronun Türkiye’yi çağdaş bir ulus haline getirme kararlılığının bir simgesi olduğunu ifade eden Öztürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin, adalet, eşitlik ve insan haklarına olan bağlılığını her geçen gün daha da güçlendirdiğine değindi.

CUMHURİYETİN 100. YILINI MOTOSİKLETLERİNİN ÖZGÜRLÜĞÜ İLE KUTLUYORLAR

TürkChopper Motosiklet Kulübü’nün Cumhuriyetin temel değerlerini temsil eden özgürlük ve bağımsızlığını sonsuza dek ilke edinmiş bireylerden oluştuğunun altını çizen Öztürk, “TürkChopper Motosiklet Kulübü üyeleri, Cumhuriyetimizin 100. yılını motosikletlerinin özgürlüğü ile kutluyorlar. Kulüp, sadece motosiklet sürmekle kalmaz, aynı zamanda toplumlarına da hizmet etme konusundaki kararlılıklarıyla bilinir. Topluluk hizmetleri, sosyal sorumluluk projeleri ve eğitim faaliyetleri gibi çeşitli alanlarda faaliyet göstererek, Cumhuriyetin temel değerlerini yaşatma misyonunu üstlenirler. Aynı zaman da Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları çerçevesinde cumhuriyetimizin 100. Yılında 1923 adet şanlı bayrağımızı Türkiye’nin dört bir yanında bulunan kulüp üyelerine göndermiştir.” Dedi.

TürkChopper Motosiklet Kulübü’nün Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutlarken özgürlüğün ve bağımsızlığın sembolü olan motosikletleri kullanarak bu özel dönemi daha da anlamlı hale getirmeyi hedeflediğine değinen Öztürk, kulubün Cumhuriyetin temel değerlerine olan bağlılıklarıyla tanındığını vurguladı.

‘TEMEL DEĞERLERİ GELECEK NESİLLERE AKTARACAĞIZ’

Cumhuriyetimizin 100. yılında özgürlüğün ve bağımsızlığın kutlanacağını belirten Öztürk, “TürkChopper Motosiklet Kulübü, bu temel değerleri yaşatan bir topluluk olarak tanınır. Chopper motosikletleri, özgürlüğün sembolüdür ve TürkChopper Motosiklet Kulübü üyeleri, Cumhuriyetin 100. yılını motosiklet tutkuları ve toplum hizmeti ile kutlama konusundaki kararlılıklarıyla bu büyük yılı daha da anlamlı hale getirecek.” Dedi. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını motosiklet tutkusu ve toplum hizmeti ile kutlanın, hem milli hem de kişisel bir gurur kaynağı olduğuna dikkat çeken Öztürk, TürkChopper Motosiklet Kulübü gibi toplulukların, Cumhuriyetin temel değerlerini yücelterek ve gelecek nesillere aktararak, 100. yılın anlamını daha da derinleştirdiğini ifade etti.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *