DEPLASMANDA GOL YAĞMURU 0-5

418

Belediye Kütahyaspor, Bayburt deplasmanında farklı galip gelerek hanesine 3 puanı yazdırdı. Alınan galibiyet sonrasında Belediye Kütahyaspor puanını 13’e yükseltti.

3. lig 3. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor, Türkiye kupası öncesinde dün deplasmanda Bayburt İl Özel İdarespor ile karşı karşıya geldi. Belediye Kütahyaspor karşılaşmaya kalede Taylan Arman, defansta Eyüp Poyraz, Samet Cantürk, Doğancan Kılıç, İsmet Benli, orta sahada Yekta Sönmez, Arda Keser, Berkant Kök Şahin, Haktan Çakır, Halil İbrahim Pekşen, ileri uçta ise Can Muhammed Vural yer aldı.

GOL PERDESİNİ SAMET CANTÜRK AÇTI

Belediye Kütahyaspor, Bayburt İl Özel İdarespor deplasmanında maça baskılı bir şekilde başlarken gol perdesini Samet Cantürk açtı. Attığı golle takımını 1-0 öne geçiren Belediye Kütahyaspor, golden sonrada baskısına devam etti. İlk yarı boyunca baskılı bir oyun ortaya koyan Belediye Kütahyaspor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

GOLLER ÜST ÜSTE GELDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Belediye Kütahyaspor adeta gol olup yağdı. İkinci yarının hemen başında 49’uncu dakikasında Muhammed Can Vural sahneye çıktı. Attığı golle skoru 2-0’a getiren M. Can Vural, 57’inci dakikada bu kez penaltıdan golü kaydederek skoru 3-0’a getirdi.

Farka giden Belediye Kütahyaspor, karşılaşmanın son dakikalarında ise Belediye Kütahyaspor farkı artırmaya devam etti. 82’inci dakikada Burak Taşdemir ile skoru 4-0’a getiren Belediye Kütahyaspor’da gol perdesini Berkant Şahin Kök kapattı. 89’da gelen bu gol sonrasında Belediye Kütahyaspor farkı 5’e çıkardı ve 5-0 mağlup etti.

ŞİMŞEK PUANINI 13’E YÜKSELTTİ

Belediye Kütahyaspor, Bayburt İl Özel İdare galibiyetinin ardından puanını 13’e yükseltti. Belediye Kütahyaspor Salı günü kupa maçında süper lig ekibi Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Hafta sonunda ise lider Karaköprü Belediyespor ile Dumlupınar stadında zorlu bir maça çıkacak.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *