MİNİK ÖĞRENCİLERİN 100. YIL COŞKUSU

287

30 Ağustos Anaokulu öğrencileri ellerinde Türk Bayrakları ile yürüyüş yaparak Cumhuriyetin 100. Yılını kutladı. Minik öğrencilerin Cumhuriyet coşkusuna kayıtsız kalamayan Kütahyalılar okulun bulunduğu Mahir Ablum Caddesi’nde araçlarından inerek yürüyüşe katıldı, alkışlarla destek verdi.

Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları tüm Kütahya’da coşkuyla devam ederken tüm şehirden rengârenk kutlama görüntüleri gelmeye devam ediyor. 30 Ağustos Anaokulu öğrencileri de Cumhuriyetin 100. Yılı coşkusun ortak oldu.

30 Ağustos Anaokulu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyetin 100.yılında yürüyüş düzenledi.  

YÜRÜYÜŞE ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR DA KATILDI

Öğrencilerin Cumhuriyetin 100. Yılına özel bir kutlama yapmalarını ve bu kutlu günü hiç unutmamalarını istediklerini ifade eden 30 Ağustos Anaokulu Okul Müdürü Ümmügülsüm Yılmaz, Okulumuzun bulunduğu Mahir Ablum Caddesi üzerinde öğrenciler, öğretmenler, velilerin katılımı ile yürüyüş yaptık. Polis eşliğinde yürüdük. Araçlardan inip bize katılan vatandaşlar oldu. Bizlere eşlik ettiler, alkışlarla destek verenler oldu. Çocuklar için unutulmaz bir an yaşadık.” Dedi. Ellerinde Türk Bayrakları ile yürüyen minik öğrenciler Cumhuriyetin 100. Yılını hep birlikte coşkuyla kutladı.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *