KARAKÖPRÜ’YÜ YIKAMADIK 2-3 

341

Belediye Kütahyaspor, zirveye tutunma açısından büyük önem taşıyan karşılaşmada lider Karaköprü’ye 90+3’te yediği golle 3-2 mağlup oldu.

Belediye Kütahayspor 3. Lig 3. Grupta sahasında yenilgisiz tek takım Karaköprü Belediyespor’u ağırladı. Teknik direktör Yusuf Tokuş sahaya kalede Taylan Arman, defansta İsmet Benli, Doğancan Kılıç, Samet Cantürk, Eyüp Poyraz, orta sahada Arda Keser, Haktan Çakır, Yekta Sönmez, kanatlarda Halil İbrahim Pekşen, Berkant Kök, ileri uçta ise Can Muhammed Vural dizilişi ile çıktı.

KÜTAHYASPOR ATAK BAŞLADI

Maça daha etkili başlayan taraf Belediye Kütahyaspor oldu. Henüz maçın 1’inci dakikasında Halil İbrahim Pekşen ile pozisyona giren Belediye Kütahyaspor kaleciyi geçemezken hızlı ataklarla gol aradı. Maçta daha çok pas yapan ekip konuk Karaköprü olsa da Kütahyaspor dikine futbol ile sonuca gitmeye çalıştı. Maçın 16’ıncı dakikasında ise aradığı golü Yekta Sönmez ile buldu. Ceza sahası dışından sert ve düzgün bir vuruş yapan Yekta kaleciyi mağlup ederken Belediye Kütahyaspor’u 1-0 öne geçirdi. Gol sonrasında Belediye Kütahyasporlu sporcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

PENALTI MORALLERİ BOZDU

Belediye Kütahyaspor golden sonra da zaman zaman etkili olurken konuk ekip Karaköprü penaltı vuruşu kazandı. Penaltı kararına itirazlar yapılsa da sonuç değişmedi. Topun başına geçen Umut Dilek topu ağlara göndererek skora denge getirdi.

Golden sonra Belediye Kütahyaspor önemli pozisyonlar yakaladı. Dakikalar 35’i gösterdiğinde Kütahyaspor net pozisyondan yararlanamadı. Haktan kaleci ile karşı karşıya vurdu kalecinin üstüne gitti. Dönen topu ise defans uzaklaştırdı.

İlk yarıda başka gol olmazken 1-1 eşitlikle sona erdi.

İKİNCİ YARI BÜYÜK BİR HEYECAN YAŞANDI

Karşılaşmanın ikinci yarısı ise büyük bir heyecana sahne oldu. 52’inci dakikada Karaköprü’nün serbest vuruşunu kaleci Taylan harika bir kurtarışla çıkartırken, 64’te lider aradığı golü buldu. Sol kanattan gelişen Karaköprü atağında yapılan ortaya İbrahim kafayı vurdu ve top ağlara gitti. 2-1 geriye düşen Belediye Kütahyaspor eşitlik için yüklendi. Teknik direktör Yusuf Tokuş golcü oyuncu Feyyaz’ı oyuna alırken beklenen gol geldi.

Feyyaz’ın girmesi ile rakip kalede önemli pozisyonlar bulan  Belediye Kütahyaspor 83’üncü dakikada adeta gol geliyor dedi. Feyyaz’ın vuruşunu kaleci çıkartırken, Belediye Kütahyaspor atağı devam etti. Yapılan ortaya feyyaz bir kez daha vurdu kaleci çıkardı dönen topa bir kez daha Belediye Kütahyasporlu futbolcular vurdu defans topu çizginden çıkararak gole izin vermedi.

87’inci dakika da ise beklenen gol geldi. Feyyaz indirdi dönen topa Can Muhammed Vural harika bir röveşata vurdu ve top ağlara gitti. Büyük bir sevinç yaşanırken, golden sonra Kütahyaspor atakları devam etti. 

90+3’te ise hatalar zinciri üst üste geldi. Orta sahada kaybedilen top sonrasında oyuna sonradan giren Halil Koçer, uzaktan aşırma bir vuruş yaptı ve top ağlara gitti. Bu golle herkes yıkılırken kalan bölümde sonuç değişmedi ve Belediye Kütahyaspor karşılaşmadan eli boş döndü.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *