KUTSO’DAN KÜTAHYA KIZILAY ŞUBESİNE ZİYARET

276

KUTSO yönetimi, iş dünyasının insani yardımlara olan desteğini ve dayanışma ruhunu göstermek için Kızılay Haftası’nda Kütahya Kızılay Şubesini ziyaret ederek Kızılay’ın faaliyetleri hakkında bilgi aldı

Türkiye – Kızılay Haftası kapsamında, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO), Kızılay’ın insani yardım çalışmalarını daha yakından görmek ve desteklemek amacıyla Kütahya Kızılay Şubesini ziyaret etti.

Ziyarette, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emin Yüce, KUTSO Genel Sekreteri Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil, KUTSO Yönetim Kurulu Danışmanı Salih Nafi Alıç, Türk Kızılay Şube Başkanı Talha Tekin, Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Sami Kutlu, KUTSO Meclis Üyesi ve Kızılay Kadın Kolları Başkanı Semra Tozaraydın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Öztopal bir araya geldi.

PROJELER İNCELENDİ

Bu anlamlı ziyaret sırasında, Kızılay’ın faaliyetleri hakkında bilgi alındı ve Kızılay’ın topluma sunduğu faydalı hizmetlerin detayları öğrenildi. Kan bağışı, gıda yardımları ve acil yardım gibi faaliyetlerin yanı sıra Kızılay’ın insani yardım projeleri de detaylı bir şekilde incelendi. Kültür, turizm, ulaşım, sağlık konuları hakkında istişare yapıldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *