MAVİ ŞİMŞEKLER YİĞİDOLARA KARŞI

236

Belediye Kütahyaspor, yarın saat 14.00’da Dumlupınar Stadı’nda Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş’yi ağırlayacak. Liderle arasındaki 10 puanlık farkı kendi evinde, seyirci avantajı ile azaltmak isteyen Mavi Şimşek, maça mutlak galibiyet için çıkacak.

MAÇ YARIN 14.00’DA

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Belediye Kütahyaspor, ligin onbirinci haftasında yarın saat 14.00’da Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş ile karşı karşıya gelecek.

Oynadığı son maçta deplasmanda Osmaniyespor’u 2-1 mağlup etti. 3 Puanı hanesine yazdıran Belediye Kütahyaspor önemli bir galibiyete imza atarken, önemli puan kayıpları yaşandığı haftada büyük bir avantaj sağlamış oldu.  

MAVİ ŞİMŞEK 16 PUANLA 6’INCI SIRADA

Aldığı deplasman galibiyeti ile moral depolayan Belediye Kütahyaspor, ligde 16 puanla ile 6’ıncı sırada bulunuyor. Oynadığını dokuz maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet alan mavi lacivertliler, Sivas temsilcisi ile çıkacağı maçta mutlak galibiyet istiyor. Rakip Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş, ise topladığı 1 puan ile ligin son sırasında. 

Dumlupınar Stadı’nda oynanacak maçta Hakem Sercan Karaca düdük çalacak. Karaca’nın yardımcılığını Şaban Karaderili ve Mustafa Cem Büyük üstlenecek.

11. HAFTANIN DİĞER MAÇLARI

3.Lig 3. Grupta bugün ve yarın oynanacak maçlarla tamamlanan onbirinci haftanın fikstürü şöyle: Silivrispor – Osmaniyespor Futbol Kulübü, Akhisarspor – Fatsa Belediyespor, Onvo Ağrı 1970 Spor Kulübü – Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş, Darıca Gençlerbirliği A.Ş. – Merkür Jet Erbaaspor, Kuşadasıspor – Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş., 1922 Konyaspor – Karaköprü Belediye Spor. Bayburt Özel İdare Spor ise bu haftayı bay geçen takım olacak.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *