EYÜP KAHVECİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI: ‘HALKIN BAŞKANI OLMAYA GELİYORUM’

269

CHP’den Kütahya Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Eyüp Kahveci  Kütahya için her alanda mikro ve makro projelere imza atacak gerekli ve yeterli kapasite ve kabiliyetinin bulunduğunu belirterek “Halkın başkanı olmaya geliyorum. Martın sonu bahar olacaktır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya İl Teşkilatı üyesi Eyüp Kahvesi 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıkladı.

‘MARTIN SONU BAHAR OLACAKTIR’

Vatandaşların bu seçimle; Kütahya’nın “şehremini”ni, Kütahya’nın vizyonunu değiştirecek lideri, çevre illerle rekabette geri bıraktırmayacak ve ekonomik kalkınmasına destek sunacak yöneticiyi seçeceğini ifade eden Kahveci, “Bu seçim, partilerin ya da adayların yarıştığı bir seçim olmayacak. Bu seçime, dönüşmek, kabuğunu kırmak, makus talihini yenmek ve gelişmek isteyip, iyi günler ve sağlıklı yarınlar görmek isteyen Kütahya seçmeni damga vuracaktır. Halkın başkanı olmaya geliyorum… Martın sonu bahar olacaktır.” İfadelerini kullandı.

‘KÜTAHYA’MIZIN ARADIĞI BAŞKAN ADAYI BİZİZ’

2019 yerel seçimlerinde aday adaylığını açıklarken, “Ayağa kalkacaksan halk için kalk” düsturu ile Hak adına adaleti, barışı ve Kütahya’nın dönüşümünü tesis etmek için yola çıktıklarını hatırlat Kahveci, “2024 yerel seçimleri için de iddiamızı bir kere daha tekrarlıyoruz, Kütahya’mızın aradığı Belediye Başkan adayı biziz. Tarih 31 Mart 2024’ü gösterip sandıklar açıldığında, CHP’li olan olmayan, bize sempati duyan, bize inanmış ve gönül vermiş halkımızın teveccühü ile bir tarih yazacağız, bir destan yazacağız ve dönüşümüz muhteşem olacak.” şeklinde konuştu.

Kütahya Belediye Başkan Aday Adayı olmasının gerekçelerini açıklayan Kahveci, Yüksek eğitim düzeyi, tecrübe birikimi ile dünya ve Türkiye eğilimlerine hakim, toplumun kodlarını ve reflekslerini doğru okuyabilen, geleceğe dair vizyonu ve kariyer planı olup, bilgi ve beceri kabiliyetine sürekli yatırım yapan, insan ilişkilerinde tolerans düzeyi geniş, kültürel sermayeye ve takım çalışmasına sahip bir kişi olduğunu belirtti. Kütahya’yı iyi bildiğini dile getiren Kahveci, seçilmesi halinde her mecrada sağlıklı bir iletişim yürüteceğini vurguladı.

2015’den bugüne kadar gerek kendisine erişmek isteyip de dönüş almamış bir tek insan olmadığına değinen Kahveci, “Onun bunun adamı değil, milletin adamı olarak halkın başkanı olmaya geliyorum, “kimsesizlerin kimsesi”, “sessizlerin sesi” olmaya geliyorum.” Dedi. Kütahya için her alanda mikro ve makro projelere imza atacak gerekli ve yeterli kapasite ve kabiliyetinin bulunduğunu belirten Kahveci “Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılının başlangıcına, kurtuluşun ve kuruluşun şehri olan Kütahya’mızda kadınların, çocukların, gençlerin ve tüm vatandaşlarımızın geleceğe umutla baktığı bir vizyonla girme anlayışına canla başla destek vermek istiyorum” dedi.

‘KÜTAHYA ÇİNİSİ KADAR KÜTAHYALIYIM’

Aday gösterilmesi ve Kütahyalının destekleriyle Kütahya Belediye Başkanı seçilmesi halinde Kütahya’nın emrinde olcağını vurgulayan Kahveci “ Artık, dip dalga başlamıştır… Geliyor gelmekte olan. Sen, ben fark etmez, hepimiz bir HİÇ’iz, günü geldiğinde toprakla buluşacağız. Önemli olan kurumsal yapılardır; yaşadığımız çevreye, bugünkü ve gelecek nesillere yapılan hizmettir. Kendimiz, adımız değil; eserimiz ön planda olmalı, olacakta. Belediye Başkanı koltuğuna oturup şeref kazanmak, rant peşinde koşmak, menfaat sağlamak için değil, o makamın hakkını vermek için geliyoruz, halkın itimadına layık olmak için geliyoruz, adaletle hükmetmek için geliyoruz. Milli şuurda Mustafa Kemal Atatürk, ahlaki şuurda da Hz. Muhammed Mustafa (SAV)’in çizgisini ilke edinerek geldiğim bu yaşımdan sonra da çizgilerimi ve duruşumu Allah’ın izniyle bozmayacağımı da buradan bir kere daha hatırlatmak isterim. 1986 yılında Ordu’dan üniversiteyi okumak üzere geldiğim Kütahya’mda devletimizin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Fonu (Eski adıyla Fak Fuk Fon)’la okuyup, suyunu içtim, kültürüyle yoğruldum, ekmeğini yedim, meslek sahibi oldum. Bugün, Kütahya’dan Türkiye ve Dünyaya danışmanlık hizmeti sunuyor, 33 yılı aşkın süredir Kütahya’yı değişik platformlarda tanıtıyorum. Kütahya çinisi kadar Kütahyalıyım, bir Kütahyalı kadar Kütahyalıyım. Çocuklarımın doğduğu, okuduğu, yaşadığı bu şehri sevenler kadar “Kütahya Sevdalısı”yım. Kütahya’ya bilgimin zekatını vermek, devletime hizmet etmek için geliyorum” ifadelerini kullandı.

ÇEVRENİZDEKİ HERKESİ

İKNA ETMEYE VAR MISINIZ?

Seçilmesi halinde 1 Nisan 2024 Pazartesi sabahından itibaren CHP rozetini bir kenara bırakarak tüm Kütahya’nın Başkanı olacağına ve herkesi kucaklayacağına söz veren Kahveci sözlerine şöyle son verdi;  “Herkese eşit uzaklıkta ve yakınlıkta bulunacağımı, haram lokma yemeyeceğimi, yedirmeyeceğimi, ekibimizle ve Kütahya Belediyesi’nin cefakar işçi ve memurlarıyla birlikte bu şehrin vizyonunu değiştireceğimizi, bu şehri yaşanır bir hale getireceğimizi ve bu şehrin hakiki şehremini olacağımı taahhüt ediyor, halkımıza söz veriyorum. Başkan seçilmem halinde, Belediye Başkanı ücreti dışında her türlü huzur hakkı vb. iştirak gelirlerini fakir çocukları okutmak, garip gurabaya aktarmak için bir fon oluşturup, devredeceğimi noter kanalıyla beyan edeceğim… Görelim bütün partilerin aday adaylarını ve adaylarını…  Şimdi soruyorum sizlere: Kütahya’da bizimle yola çıkıp, kapı kapı dolaşmaya, gece gündüz çalışmaya söz veriyor musunuz? Çevrenizdeki herkesi ikna etmeye var mısınız?”

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *