B.KÜTAHYASPOR’A BÜYÜK MORAL OLDU

226

Belediye Kütahyaspor, seyircisi önünde zorlu Bornova karşılaşmasını 3-0 farklı kazanarak büyük moral kazandı. Lig sıralamasında iki sıra yükselen Belediye Kütahyaspor ligin ikinci sırasında ki Kuşadası ile olan puan farkını 4’e düşürdü.

3. lig 3. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor, ilk yarının sonuna doğru yaklaşırken geçtiğimiz Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde kritik bir galibiyete imza attı. Bornova’yı 3-0 mağlup eden Belediye Kütahyaspor puanını ise 21’e yükseltti.

TOPLAM 21 GOL KAYDETTİ

Belediye Kütahyaspor’un mücadele ettiği 3. grupta toplam 7 karşılaşma oynanırken toplam 21 gol kaydedildi. Haftanın en farklı skorunu Büyükçekmece Tepecikspor, Akhisar deplasmanında aldı. Karşılaşma 5-0 sona erdi. Haftanın gollü karşılaşmasında Silivrispor sahasında Fatsa ile 2-2 berabere kaldı. 1922 Konyaspor ise sahasında Sivas Dört Eylül maçını 2-0 kazanarak önemli bir galibiyete imza attı.

Osmaniyespor deplasmanda Bayburt ekibini 2-0 mağlup ederken, Kuşadası-Darıca Gençlerbirliği maçı 2-2 sona erdi. Ağrıspor 1970 kulübü Merkür Erbaaspor maçı Erbaa’nın 1-0 galibiyeti ile sona erdi.

DEPLASMANDA BÜYÜKÇEKMECE İLE OYNAYACAK

Belediye Kütahyaspor ilk yarının bitimine son iki hafta kalırken hafta sonunda Büyükçekmece Tepecikspor ile karşılaşacak. Zorlu maçtan Belediye Kütahayspor’un galibiyetle dönmesi büyük önem taşıyor.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *