‘YEREL SEÇİM HAZIRLIKLARINA BAŞLIYORUZ’

461

İl ve ilçe kongrelerinin ardından Demokrat Parti Kütahya İl Teşkilatını bir araya getiren toplantıda konuşan Demokrat Parti Kütahya İl başkanı Hakkı Yağız, “Kütahya’da yerel seçim hazırlığına başlıyoruz.” Dedi

DEMOKRAT PARTİ TEŞKİLATI BİR ARAYA GELDİ

Demokrat Parti Kütahya İl Teşkilatı, il ve ilçe kongrelerinin ardından bir araya geldi. Program tanışma, görev dağılımı, yaklaşan yerel seçimler için istişare yapma, bilgi paylaşma, önerileri alma müzakere etme amacıyla düzenlendi.

Programa 18’inci ve 20’nci Dönem Kütahya Milletvekili Mehmet Korkmaz başta olmak üzere MKK Üyesi Salih Aslan’a Tavşanlı İlçe Başkanı Memiş Deniz, Altıntaş İlçe Başkanı Bayram Dağlı, Merkez İlçe Başkanı Fatma Aslan’a Kadın Kolları Başkanı Gūler Sarı, Disiplin Kurulu Başkanı Ömer Esen, il, ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.  

TOPLANTILAR DEVAM EDECEK

İleriki günlerde daha çok geniş katılımlı olan toplantılar programlar yapma temennisinde bulunan Demokrat Parti Kütahya İl Başkanı Hakkı Yağız, gelmek isteyip mazeret beyan eden ve gelemeyen İlçe Başkanı ve yöneticiler olduğuna değindi. Yağız, katılan herkese sonsuz teşekkürlerini sundu. Demokrat Parti Kütahya İl Başkanı Hakkı Yağız toplantıda Kütahya’da yerel seçim hazırlığına başladıklarını vurguladı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *