‘SAHALARIMIZDA GÖRMEK İSTEMİYORUZ’

214

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor kulüpleri arasında oynanan ve müsabakanın ardından maçın hakemi Halil Umut Meler’e yapılan saldırısına Kütahya’dan çok sayıda isim tepki gösterdi.

Belediye Kütahyaspor Futbol Kulübü’nden yapılan açıklamada “Yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Şiddete maruz kalan hakem Halil Umut Meler’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, üzücü hadiselerin bir daha yaşanmaması için gerekenlerin bir an evvel yapılmasını talep ediyoruz.” Denildi.

Kütahya TÜFAD ise “Beyefendi kişiliğiyle, Güler yüzüyle bizleri FİFA kokartıyla Avrupa’da, Dünyada en iyi şekilde temsil eden Halil Umut Meler hocamıza yapılan saldırıyı en içten dileklerimizle; kınıyor ve lanetliyoruz. 6222 Şiddet kanunu herkese eşit şekilde uygulanmaya gerçekten ve kararlı bir şekilde uygulanmalıdır” şeklinde belirtildi. Saldırıyı şiddetle kınadığını dile getiren AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, “Sporun ruhuna ve Türk futboluna asla yakışmayan bu görüntüleri sahalarımızda görmek istemiyoruz.” Dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *