BETÜL ŞAHİN KIBRIS’TA USTALIĞINI KONUŞTURACAK

332

KKTC’de 25 Aralık’ta 2’ncisi düzenlenen Uluslararası Saç ve Güzellik Semineri’nde usta eğitici Betül Şahin yer alacak. Ustalığını ve deneyimlerini sahnede paylaşacak olan Şahin, gençlere ve öğrencilere mesleki birikimleri aktarma konusunda hiçbir şüphe duymadığını, mesleğin bu şekilde büyüyüp gelişeceğini belirtti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde düzenlenen 2. Uluslararası Saç Ve Güzellik Semineri’ne Kütahya’dan sektörün öncüsü Saç tasarımcısı ve & Make up artist Betül Şahin katılacak.

‘ANLATIYORUM ANLATMAYA DA DEVAM EDECEĞİM’

Güzelyurt Meslek Lisesi Güzellik Ve Saç Bakımı Alanı’nın kendisini davet etmesiyle Bakanlık onayının alındığını aktaran Şahin, KKTC’de Kütahya’yı temsil edecek olmanın duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Makyaj Ve Topuz Teknikleri Anlatım Ve Uygulama başlıklı konusunu usta eğitici olarak sahnede yer alacak olan Şahin, birikimlerini Türkiye’nin çeşitli yerlerinde de anlattığını ve anlatmaya devam edeceğini vurguladı.

Meslek Geliştirme Uygulamalı Seminerinde bir saatlik bir sahne alacak olan Saç tasarımcısı ve & Make up artist Betül Şahin, gelin saçı üzerine bir çalışma yapacağını belirterek  “Gelin saçı yanında topuz olacak. Onun yanı sıra da profesyonel makyaj eğitimi vereceğim Kıbrıs’taki meslektaşlarımız ve güzellik kuaförlük bölümündeki öğrencilerimiz ücretsiz olarak bu seminere katılabilecekler. Bu şekilde bir eğitim vereceğiz” ifadelerini kullandı.

TEK KADIN TEK KÜTAHYALI

Seminere katılacak olan diğer isimlerin yanında Şahin, Kütahya’yı tek başına temsil edeceğini vurgulayarak “Seminerdeki diğer isimleri orada tanıyacağım. Kütahya’dan sadece ben gidiyorum” dedi.  Bakanlık onayıyla Kıbrıs yolcusu olacağını ifade eden Şahin, daha önce televizyon programlarında da yer aldığını belirterek “Ben daha önce Show TV’de Kuaförüm Sensin’e katıldım. Gülgün Feyman’ın Konuşacak Çok Şey Var söyleşisine katıldım.” Diye konuştu. Şahin, kendi yolundan yürümek isteyen gençlere ve öğrencilere mesleki birikimleri aktarma konusunda hiçbir zaman şüphe duymadığına değindi mesleğin bilgi birikimleri paylaşılarak gelişeceğini belirtti.

Makyaj ve topuzda olan ustalığını her daim paylaşmaya hazır olduğunu kaydeden Şahin, bugüne kadar ustalığını farklı illerde eğitimler verdiğini bu mesleğe adım atan herkese birikimlerini paylaşma noktasında destek olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde düzenlenen 2. Uluslararası Saç Ve Güzellik Semineri’ne 25 Aralık’ta saat Meslek Geliştirme Uygulamalı Seminer 09.00’da başlayacak 15.00’de son bulacak. Savaş Akdeniz Kesim Teknikleri, Sezgin Adıgüzel Efektif Makyaj konularını katılımcılara anlatırken, seminerde anlatıcı olan tek kadın olmanın yanı sıra Kütahya’yı ustalığı ile temsil edecek olan Şahin 11.15’de sahne alacak. KKTC’ye Türkiye’den gidecek olan usta eğiticiler tarafından Saç Topuz Teknikleri, Makyaj Teknikleri, Saç Kesimi Teknikleri ve Efektif Makyaj Teknikleri uygulamalarının gerçekleştiği seminerde katılımcılara sertifika verilecek.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *