DEV OYUN KÜTAHYA’DA SAHNELENSİN

294

Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları kapsamında sahnelenen “Cumhuriyete Doğru” isimli tiyatro oyununun Milli Mücadele rotasını takip ederek 110 kişilik dev bir ekiple vatandaşlarla buluştuğunu belirten MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, oyunun mutlaka Kuruluşun ve Kurtuluşun Şehri Kütahya’da da oynanmasını talep etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilecek olan “Cumhuriyete Doğru” isimli tiyatro oyununun kuruluşun ve kurtuluşun şehri Kütahya’da oynanmasını talep etti.

‘UZUN ZAMANDIR YAPILMAMIŞTI’

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından hazırlanmış olan “Cumhuriyete Doğru” isimli tiyatro oyununun mili birlik bilincini tüm ülkemizde güçlendirmek için milli mücadele rotasını takip ederek 110 kişilik dev bir ekiple vatandaşlarla buluştuğunu belirten Erbaş, “Uzun yıllardır Cumhuriyet ve Atatürk ile ilgili bir tiyatro oyunu yoktu.” Dedi.  Bu örnek oyun için emeği geçenlere teşekkür eden Vekil Erbaş, “Oyunun mutlaka Kuruluşun ve Kurtuluşun şehri Kütahya’da da oynanmasını talep ediyoruz.” Dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *