KIBRIS’TA BETÜL ŞAHİN RÜZGARI

192

Kıbrıs’ta düzenlenen 2. Uluslararası Saç Ve Güzellik Semineri’ne katılan Topuz Uzmanı ve Make Up Artıst Betül Şahin, sahneki topuz ve profesyonel makyaj eğitimi ile büyük alkış aldı. Seminere katılan meslektaşlarına Kıbrıs’ta tekrar eğitim vereceğine dair söz veren Şahin, “Bizler moda ve tasarımcılara ilham kaynağıyız.” Dedi.

Kütahya güzellik sektörünün öncü isimlerinden topuz uzmanı ve make up artıst Betül Şahin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Güzelyurt Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen 2. Uluslararası Saç Ve Güzellik Semineri’ne katıldı.

Güzelyurt Meslek Lisesi Güzellik ve Saç Bakımı Alanı’nın kendisini davet etmesiyle Bakanlık onayının ile KKTC’de Kütahya’yı temsil eden Şahin, Makyaj ve Topuz Teknikleri Anlatım ve Uygulama başlıklı seminerde katılımcılara bilgilerini aktardı. Seminere Kıbrıs Yeşilyurt Belediyesi Başkanı, dört farklı meslek lisesinden öğrenciler, kuaförler, oda başkanları katıldı.

BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Teorik bilginin pratikle buluştuğu seminerde Türkiye’yi temsil eden Betül Şahin, topuz ve profesyonel makyaj eğitimi verdi. Şahin, sahne eğitimi ile hem öğrenciler hem öğretmenler hem de meslektaşları ile bilgi paylaşımında bulundu. Eğitim sonrası katılımcılar tarafından büyük alkış alan Betül Şahin plakete layık görüldü. Seminerin katılımcılarından biri olan Kıbrıs Yeşilyurt Belediyesi Başkanı, Betül Şahin’e tebriklerini iletti

SALON HINCA HINÇ DOLDU

Seminerin ardından açıklamalarda bulunan Betül Şahin, “Seminer çok güzel, çok dolu dolu geçti. Dört tane meslek lisesinden katılım vardı. Ayrıca meslektaşlarımız da katıldı. Girne’den Lefkoşa’dan katılımcılarla salon hınca hınç doldu.” Dedi. Şahin, Kıbrıs’ta ulaşımın zor olmasına rağmen bu kadar yoğun bir katılımın kendisini çok mutlu ettiğine değindi. 

Çok verimli geçen seminerin ardından teşekkür plaketini Kıbrıs Yeşilyurt Belediyesi Başkanı’ndan alan Betül Şahin, “Seminerde öğrenciler çok hevesliler ve çok saygılılardı. Sorular sordular. Kızım Zeynep de yanımdaydı, ona doğum günü sürprizleri hazırlamışlar.” Dedi.

KIBRIS’TA TEKRAR EĞİTİM SÖZÜ VERDİ

Seminere katılan meslektaşlarının kendisinden özel eğitim rica ettiğini ifade eden Betül Şahin, “Meslektaşlarımız başlarında oda başkanları ile tekrar davet etsek 2-3 gün eğitim veriri misiniz? “Makyajı hiç sevmez, ilgi duymazdık sayenizde makyajı sevmeye başladık” dediler. Ben de oda başkanınız ile görüşür uygun olursa seve seve tekrar eğitime gelirim dedim.” Şeklinde konuştu. Seminerden güzel hatıralar ve olumlu dönüşler alarak döndüğünü ifade eden Şahin, “Bizler moda ve tasarımcılara ilham kaynağıyız.” Dedi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *