AK PARTİ VE MHP SEÇİME AYRI ADAYLARLA GİRECEK

169

AK Parti ve MHP’nin yerel seçimlere Kütahya’da ayrı ayrı adaylarla gireceğini açıklayan AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Halkımızın beklentisi yerine getirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşlarımızın talebini dikkate alarak bu kararı vermiştir.” Dedi.

AK Parti ve MHP’nin içerisinde yer aldığı Cumhur İttifakı’nın işbirliği yapacağı iller açıklandı. AK Parti ve MHP 31 Mart’taki yerel seçimlere Kütahya’da ayrı ayrı adaylarla girecek.

‘HALKIMIZIN BEKLENTİSİ YERİNE GETİRİLDİ’

AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, “Cumhurbaşkanımızın ‘Kütahya’da AK Parti ve MHP kendi adaylarıyla seçime girecektir’ paylaşımını şehrimize, partimize ve teşkilatımıza hayırlı olsun. Allah mahcup etmesin” diye konuştu. Halkımızın beklentisi yerine getirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşlarımızın talebini dikkate alarak bu kararı vermiştir” şeklinde konuştu.

KÜTAHYA İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM

Alınan kararın Kütahya’ya hayırlı olmasını dileyen AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, “AK Parti’mizin Kütahya neferleri olarak; kadrolarımızın gücüyle ve şehrimize hizmet vizyonumuzla durmadan, yorulmadan hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim mahçup etmesin…” dedi

29 İLDE İTTİFAK YAPILACAK

Yerel seçimlerde AK Parti ve MHP, 29 ilde ittifak yapacak. AK Parti, 5 ilde MHP’nin adayını destekleyecek. AK Parti ve MHP, 22 ilde ise kendi adaylarıyla seçime dahil olacak.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *