‘CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BİZE VERDİĞİ DEĞERİ BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ’ MUHTARLAR BAŞ TACIMIZ

165

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen 53. Muhtarlar Toplantısına katılan Kütahya Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Mandal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Muhtarlar bizim başımızın tacı” diyerek muhtarlarımızı ne kadar önemsediğini bir kez daha gösterdiğini ifade etti.

Kütahya Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Mandal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen 53. Muhtarlar Toplantısına katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daveti üzerine külliyede katılım sağladıklarını toplantının Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın muhtarları ne kadar önemsediğini bir kez daha gösterdiğini ifade eden Kadir Mandal, Toplantıda muhtarlara verilen imkânların anlatıldığını dile getirdi. Mandal, “Cumhurbaşkanımız muhtarlar bizim başımızın tacı diyerek muhtarlarımızı kimse yem etmeyeceğini söyledi. Daha önce maaşların ne kadar olduğunu bunun artırıldığını söyledi.” Şeklinde konuştu.

YENİ MUHTARLIK BİNALARI YOLDA

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın muhtar evleri yapılacağını söylediğini belirten Mandal, binaları olmayanlara 100 küsur muhtarlık binası yapılacağına değindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim sürecinde olan adaylara ve şimdiden seçilecek olan muhtarlara başarılar dilediğini söyleyen Mandal, “İyi bir seçim geçirmeyi diledi. Seçimlerde sağduyulu olmamızı seçimlerde kimse kimseyi kırmasın kalpler kırılmasın” dedi. Biz de tüm Kütahyalı hemşerilerimize ve mahalle sakinlerimize selamlarını ilettik. İlimiz ve mahalle sakinlerimiz adına teşekkürlerimizi sunduk.”ifadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *