2024’DE PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

157

2024 yılında bitirme noktasına geldikleri birçok projeyi Kütahyalıların hizmetine sunacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Bugüne dek olduğu gibi üretken ve sosyal belediyecilik anlayışı ile Kütahyalı hemşehrilerimizin yararı birinci önceliğimiz olmaya devam edecektir.” Şeklinde konuştu.

2023 yılını değerlendiren Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, 2024 hedeflerine dair açıklamalarda bulundu.

2024 DAHA DA VERİMLİ OLACAK

Çok çalışıp emek verdikleri acı ve tatlı günleriyle bir yılın daha geride kaldığını ifade eden Başkan Işık, “Geride bıraktığımız 2023 yılında, altyapıdan üstyapıya, teknolojiden enerjiye her alanda sürdürülebilir ve yenilikçi çalışmalarla Kütahya’mızı daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalıştık. Önceki yıllarda da olduğu gibi Kütahya Belediyesi olarak 2023 yılında da yoğun bir şekilde hemşehrilerimize hizmet etmenin onurunu yaşadık. İnşallah 2024 yılında da geride bıraktığımız yıldan daha verimli olacak ve bitirme noktasına geldiğimiz birçok projeyi hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.” Şeklinde konuştu.

‘HEDEFİMİZ KÜTAHYA’NIN YARARI’

2024 hedeflerini en iyi şekilde gerçekleştirme kararlığında olduklarını belirten Işık, “Hemşehrilerimizden güç alarak Kütahya’mızı layık olduğu bir şehre dönüştürme adına çalışmalarımızın devam edeceğini ve Kütahya sevdamızda da kararlılığımızı sürdüreceğimizi belirtmek isterim. Yapacağımız çalışmalarda, bugüne dek olduğu gibi üretken ve sosyal belediyecilik anlayışı ile Kütahyalı hemşehrilerimizin yararı birinci önceliğimiz olmaya devam edecektir. Şeffaf, adil ve katılımcı yönetim anlayışımızı daha da geliştirerek, güzel şehrimizi daha da ileriye taşımaya devam edeceğiz.  Allah yeni yılda ilimizi daha yaşanabilir bir şehir yapma mücadelemizde bizlere güç kuvvet versin.” Dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *