‘TALEPLERİ ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ’

141

Kütahya’nın ihtiyaçlarını ve taleplerini ilgili bakanlarla ve kurumlarla görüşüp, çözüme kavuşturmaya çalıştıklarını ifade eden AK Parti Kütahya milletvekilleri, sağladıkları birlik ve beraberlikle yoğun bir şekilde çalışacaklarını vurguladılar.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya milletvekilleri, ortak bir açıklamayla 2023 yılını değerlendirdi. 14 Mayıs 2023 tarihinden bu yana AK Parti Kütahya Milletvekilleri olarak, Kütahya’nın ve ilçelerin ihtiyaçlarını ve taleplerini çözüme kavuşturmak için sağladıkları birlik ve beraberlikle yoğun bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini belirttiler.

70’DEN FAZLA ZİYARET YAPILDI

Eğitim, ulaşım, sağlık, tarım, adalet, turizm gibi birçok alandaki projeleri ve yatırımları titizlikle takip ettiklerini ifade eden vekiller, “Bugüne kadar 70’in üzerinde ziyaret gerçekleştirerek, ilimiz ve ilçelerimizin ihtiyaçlarını ve taleplerini ilgili bakanlarımızla ve kurumlarımızla görüşüp, çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz.” Dedi. Kütahya için yaptıkları çalışmaları, ilgili bakanlıklarla görüşmeleri ve varılan sonuçları gerek sosyal medya, gerek yazılı medya aracılığıyla ve gerekse vatandaşlarla il ve ilçelerde gerçekleştirdiğimiz toplantılarda paylaştıklarını ifade eden vekiller, Kütahya ve Kütahyalının  hizmetkarı olmaktan gurur duyduklarını aktardı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *