TEKDEMİR, İKİNCİ TURA BAŞLIYOR ‘KÜTAHYA BİZİMLE DEĞİŞECEK’

213

Beş aydır Kütahya’yı karış karış gezen, İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan adayı Ahmet Tekdemir, seçim çalışmalarında ikinci tura başlayacak. Proje konusunda kesinlikle hayalci davranmadıklarının altını çizen Tekdemir, Kütahya’için hazırladığımız dikkat çekecek diğer projelerimizi de çok yakında duyuracağız, inanıyoruz ki, Kütahya bizimle değişecek” dedi

2023 yılının Ağustos ayının başında İYİ Parti’den Kütahya Belediye Başkanı aday adayı olduğunu kamuoyuna ilan eden Ahmet Tekdemir, Kasım ayının başında da Hilton Garden Inn otelinde yapılan lansman toplantısında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Kütahya Belediye Başkan adayı olarak resmen ilan edilmişti. Start verdiği günden beri aynı heyecanla çalışmalarına devam eden Ahmet Tekdemir, seçim çalışmalarında ikinci tura başlıyor. Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekdemir’in yapacağı ikinci tur ziyaretlerinde ise resmi kurumlar, köyden mahalleye dönüşen mahalleler, sivil toplum kuruluşları ve spor camiası yer alıyor. İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan adayı Ahmet Tekdemir, bu süreçte esnaf ziyaretlerine ve kahve toplantılarına devam edecek.

‘PROJELERDE HAYALCİ DAVRANMADIK’

Kütahya üzerine yaptığı projeleri kendisine ait sosyal medya sayfasından duyuran İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan adayı Ahmet Tekdemir, hazırladığı projelerin gerçekleşebilecek ve hayal olmayan projeler olduğunu söyledi. Tekdemir: “Beş ayı aşkın bir süredir seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızı, esnaflarımızı, muhtarlarımızı ve toplumun tüm kesimlerini birinci ağızdan dinliyor, gerekli notları alıyoruz. Kütahya için hazırladığımız projelerin tamamı gerçekleşebilir durumda ve proje konusunda kesinlikle hayalci davranmadık. Yaptığımız ziyaretlerde halkımızın bizlere ilettiği sorunları da gündemimize alıyoruz. Biz yürekten inanıyoruz ki, Kütahya bizimle değişecek” dedi.

YENİ BOMBALAR YAKINDA

Kütahya için hazırladığı tramvay ve teleferik projesinin çok olumlu karşılandığını söyleyen Tekdemir: “Halkımızdan aldığımız tepkilere göre teleferik ve tramvay projemiz çok beğenildi. Vatandaşlarımız bu iki projenin gerçekleşmesiyle Kütahya’nın büyük değişim göstereceğine kanaat getirdiler. Bunun yanında savunma organize sanayi projemizle ilimizin hem istihdamına hem de ekonomimize katkı sağlayacağız. Yine bunların yanında trafik ve otopark sorunu bizim projemizle son bulacak. Sokak hayvanları projemiz, yaşam park ve turizm hamle projelerimizle şehrimize artı değerler kazandıracağız. Seçimlere 90 günden az bir süre kaldı. Bu süreçte yine Kütahya’mız için hazırladığımız dikkat çekecek diğer projelerimizi de çok yakında duyuracağız”diye konuştu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *