ALTYAPI’YA DEV YATIRIM

180

Emet Belediyesi tarafından 2023 yılı adeta alt yapı yılı oldu. Yapılan çalışmalar sonrasında ilçenin geleceğine de büyük bir yatırım gerçekleştirildi.

Emet Belediyesi 2023 yılında birçok önemli projeye imza atarken yapılan çalışmalarda büyük alkış topladı. 2023 yılında özellikle alt yapıya yatırımlar ilçenin geleceğine yapılan yatırım olarak bakılırken, başta içme suyu olmak üzere vatandaş odaklı çalışmalar gerçekleştirilmeye devam ediliyor.

100 BİN METREKARE ASFALT,

40 BİN METREKARE KİLİT TAŞI

Emet Belediyesinin alt yapı çalışmaları kapsamında 2023 yılı atılım yılı olarak geçerken cadde ve sokaklara yaklaşık 100 bin metrekare asfalt atıldı. Bu rakamın tamamlanacak işlerle birlikte 110 bini geçmesi bekleniyor.

Ayrıca yine ilçede 40 bin metrekare alanda parke taşı döşeme ve tamirat çalışmaları yapılırken, 10 bin metrekare bordür yapım çalışması gerçekleştirildi. Yapılan bu çalışmalarla ilçede cadde ve sokaklar adeta yenilenmiş oldu.

EN İYİ HİZMETİ SUNMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgiler vererek hedeflerinin Emet’e en iyi hizmeti sunmak olduğunu belirtti. İlçede alt yapının yenilendiğini ve geleceğe yatırım yaptıklarının vurgulayan Doğan “Bizler her zaman ilçemizin geleceğini, vatandaşlarımızın menfaatini düşündük. Bu kapsamda hizmetlerimizi aralıksız sürdürürken kaliteli bir hizmet ortaya koyduk.

İnşallah bundan sonrada kaliteli bir hizmet sunmaya Emet halkımızın layık olduğu kaliteli hizmeti vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *