KUFİDER’DEN SARI LACİVERT BULUŞMA

139

Kütahya Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği tarafından düzenlenen organizasyonda Fenerbahçe’nin Avrupa Konferans Ligindeki Olympiakos karşılaşması seyredildi. Organizasyona Mileltvekili İsmail Çağlar Bayırcı ve Şehit Piyade Uzman Çavuş Hasan Kahraman’ın oğlu Gökalp Kahraman da davet edildi.

Kütahya Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği tarafından dernek lokalinde sarı-lacivert bir bayramlaşma düzenlendi. Etkinliğe AK Parti Kütahya Milletvekilli İsmail Çağlar Bayırcı, 2016 yılında Mardin’in Nusaybin ilçesinde terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit düşen büyük bir Fenerbahçe taraftarı olan Piyade Uzman Çavuş Hasan Kahraman’ın oğlu sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olan Gökalp Kahraman, Dernek Yönetimi ve çok sayıda taraftar katıldı.

‘GÜNÜN EN GÜZEL RENGİ’

Bayramlaşmanın ardından Fenerbahçe’nin Avrupa Konferans Ligindeki Olympiakos karşılaşması seyredildi. Dernekten yapılan açıklama, “Günün en güzel rengi ise derneğimizi ziyaret ederek bizlerle maçı izleyen başımızın tacı şehit evladımız Gökalp Kahraman oldu. Gökalp ve kendisi de iyi bir Fenerbahçeli olan milletvekilimiz İsmail Çaglar Bayırcı’yı derneğimizde misafir etmekten onur duyduk.” İfadelerine yer verildi.

VEKİL BAYIRCI BU HAFTA TURU GEÇMEYİ DİLEDİ

Etkinliğe katılmaktan dolayı yaşadığı mutluluğu belirten Milletvekili Bayırcı, “İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederiz. İnşallah önümüzde hafta Olympiakosu yenip turu geçmek dileğiyle.”şeklinde konuştu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *