ŞİMŞEK GENÇ GOLCÜ İLE ANLAŞMA SAĞLADI

196

Belediye Kütahyaspor son olarak Kırşehirspor forması giyen Güneş Güventürk ile sözleşme imzaladı. Genç golcü Antalya kampına katıldı.

Belediye Kütahyaspor transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Kütahyaspor son olarak Kırşehir forması giyen 2005 doğumlu forvet oyuncusu Güneş Güventürk’ü kadrosuna kattı.

Genç golcü ile birlikte ileri uçtada eksikliğini gidermiş olan Belediye Kütahyaspor’un ilerleyen günlerde 1-2 transfer daha yapabileceği ve görüşme halinde olduğu gelen bilgiler arasında yer aldı.

SÜPER LİG’DE FORMA GİYDİ, İLK YARIYI 2. LİGDE GEÇİRDİ

Belediye Kütahyaspor’un yeni transferi Güneş Güventürk genç yaşına rağmen Süper lig görümüş bir isim. 2022-2023 yılında Süper lig’de mücadele evren Ümraniyespor forması giyen genç isim, oyuna sonradan girerek 5 dakika forma giydi. U 19 liginde ise 6’sı ilk 11 olmak üzere 16 karşılaşmada forma giydi.

2023-2024 sezonunun ilk yarısını ise 2. Lig ekibi Kırşehir’de geçiren Güneş Güventürk, 4 lig ve 1 kupa maçında görev aldı. Ligde 47 dakika forma giyen oyuncu kupada ise 7 dakika süre aldı.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *