10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NDE BÜYÜK ORGANİZASYON

150

Kütahya’da görev yapan basın mensupları, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti’nin organizasyonuyla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü coşkuyla kutladı. Birlik ve beraberlik örneğinin yaşandığı gecede akşam yemeğinin ardından Atatürk 1881–1919 Filmi izlendi.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde büyük bir organizasyona imza attı. Tüm gün süren etkinlik ve kutlama programlarının ardından Kütahya’da görev yapan basın mensupları Kütahya Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen organizasyonla Sera AVM’deki Cook Berry Cafe&Bistro’daki akşam yemeğinde bir araya geldi.

BASIN MENSUPLARI BİR ARAYA GELDİ

Yoğun bir katılımın olduğu gecede Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Başkan Yardımcısı, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri basın mensuplarını ve ailelerini kapıda karşıladı.

Birlik ve beraberlik örneğinin yaşandığı akşam yemeğinin ardından Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, katılımcılara seslendi. Kütahya Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen organizasyona katılım sağlayan herkese teşekkürlerini sunan Başkan Sağlam, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

‘BİZİM İÇİN BİR ONUR’

Yerel basının sorunlarının farkında olduklarını ifade eden Başkan Sağlam, bu sorunların çözümü için çaba gösterdiklerini belirtti. Kütahya basının her şartta, kışın soğuğu yazın sıcağında özveri ile çalışmaya devam ettiğini dile getiren Sağlam, basın mensuplarını bir arada görmenin kendileri için bir onur olduğunu dile getirerek tüm meslektaşlarına meslek hayatları boyunca başarı dileklerinde bulundu. Başkan Sağlam’ın konuşmasının ardından Kütahya Gazeteciler Cemiyeti tarafından basın mensuplarına hediye takdiminde bulunuldu.

ATATÜRK 1881–1919 FİLMİ İZLENDİ

Akşam yemeğinin ardından basın mensupları hep birlikte Sera AVM’deki sinemada Atatürk 1881–1919 filmini izledi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü hep birlikte kutlamaktan duydukları memnuniyeti aktaran basın mensupları etkinlik için Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *