‘DEĞİŞİMİ GETİRECEK KADROLARIMIZ HAZIR’

139

Emekli Vali Haldun Aksalman’ın parti rozetini takmasının ardından açıklamalarda bulunan Kütahya Belediye Başkan Adayı Ahmet Tekdemir, “Kütahya değişime hazır. Biz o değişimi hazırlayacak kadroları da hazırlıyoruz. Haldun Aksalman ile beraber değişimi Kütahya kazandıracağız.” dedi.

‘BÜYÜMEK İSTEDİKÇE ZAYIFLIYORUZ’

İYİ Parti Kütahya İl yönetimi, birinci yılını basın toplantısında partinin yeni üyelerine rozet takdiminde bulunuldu. Parti rozetini takan isimlerden biri olan Emekli Vali Haldun Aksalman, aile soyunun 6 asır öncesine kadar Kütahyalı olduğunu belirterek açıklamalarda bulundu. Bürokratik yaşamımın ağırlıklı olarak mülki idare hizmetlerinde geçtiğini dile getiren Askalman, “7 yerde kaymakamlık, 5 ilde vali yardımcılığı, 1 ilde de vali vekilliği yapmak nasip oldu. 2018 yılında da kendi isteğimle emekli olup özel sektörde hukuki danışmanlık faaliyetleri yürüttüm.” Dedi. Memleketi Kütahya’ya her geldiğimde daha güzle bir dokuya ulaşması adına birilerinin bir şeyler yapmasını beklediklerini ifade eden Askalman,  “Partiler kişiler değişse de memleketimiz olduğu yerde pedal çevirdi. Evet büyük bir efor sarf ediliyor ama büyüyüp gelişmek isteyen Kütahya daha da zayıflıyor. Bürokraside bir söz vardır icra eden karar alandan öndedir. Biz artık icra eden noktasında bir sorumluluk üstelenmemiz gerektiğine inandık.” Şeklinde konuştu.

Önümüzdeki yerel seçimlerinde Kütahyalılar teveccüh gösterirse Kütahya’yı vatandaşın görmek istediği noktalara taşımakta kararlı olduklarını vurgulayan Aksalman, “Önemli projelerin hayata geçirilmesi profesyonel yönetimleri gerekiyordu. Bizim de işimiz buydu. Güçlü bir kadronun yapılanmasını plandık yeter ki Kütahya, bu sefer bunun bir yerel seçim olduğunu adayların ayrıştığını bilsin. Kütahya parti tutkunluğu içerisinde olmaksızın en iyi işi yapabilecek olan kadrolara bu işi vermesi gerektiğini düşünüp o yönde oy teveccühünde bulunursa neler yapabileceğimizi Kütahya’ya göstereceğiz.” Dedi.

’DEĞİŞİMİ KÜTAHYA’YA KAZANDIRACAĞIZ’

Kütahya’da sıkılmadık el, girilmedik kapı, dolaşmadık sokak, mahalle bırakmadıklarını ifade eden Kütahya Belediye Başkan Adayı Ahmet Tekdemir, “Aynı kararlılıkla yaklaşık 100 bin insanımızla birebir temas ederek ve arkasından bugünde dâhil olmak üzere her gün sahada yer alacağız. Kütahya’da bütün insanlarımızın elini sıkmak sıcaklığını ve muhabbetini görmek kucaklamak kendimizin ve partimizin yapmak istediği bu projeleri aktarmak istiyoruz.” Dedi. İnsanların Kütahya’da değişime hazır olduğunu aktaran Tekdemir, “Biz o değişimi hazırlayacak kadroları da hazırlıyoruz. Haldun Aksalman ile beraber inşallah Kütahya’mızı ayağa kaldıracağız. Bu değişimi Kütahya kazandıracağız. “ dedi. Tekdemir, Aksalman’a verdiği destek için teşekkür etti.

‘YEREL SEÇİMLER YEREL KAHRAMANLARLA KAZANILIR’

Yerel seçimlerin yerel kahramanlarla kazanıldığını ifade eden Kurucular Kurulu Üyesi Nihat Kula,  “Bizim Kütahya’daki yerel kahramanımız Ahmet Tekdemir. Biz Kütahya’da bugüne kadar hizmet veren ekiplere teşekkür ediyoruz ama bildiğimiz bir gerçeklik var ki Kütahya’da bugün belediye başkanından ziyade en büyük eksikliği kadro hareketinde yaşadık. Kütahya’nın içinden geçmeyen sokağını bilmeyen insanlarda Kütahya Belediyesinde bir kadro oluşturdu. ”dedi. Kütahya’da yaşayan Kütahya sorunlarını bilen Kütahyalının derdiyle hemhâl olabilecek bir ekip oluşturduklarını belirten Kula, 31 Mart seçimlerinde Kütahyalının önüne güçlü bir kadro ile çıkacaklarını vurguladı.

Kütahya’nın bugüne kadar hep iktidarın yanında yer aldığını ifade eden Kula, “Gelin bu sefer tarih yazalım. Kütahya tarihinin akışını değiştirelim. Bizi çok garanti bir seçmen yapısı olarak gören zihniyete karşı Kütahya’nın da artık yeter artık dur deme zamanı geldiğine inanıyorum. Gün beraber olma günü. Gün kardeşçe kucaklaşma ve İYİ Parti bayrağını Kütahya kalesine çekme günü.” Şeklinde konuştu.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *