TFFHGD’DE AYDIN YENİDEN BAŞKAN

166

TFFHGD Kütahya Şubesi 14. Olağan Genel Kurulunda tek listeyle yapılan seçimlerde Ahmet İlhan Aydın ve yönetimi güven tazeledi. Yeniden başkanlığa seçilen TFFHGD Kütahya Şube Başkanı Ahmet İlhan Aydın, “2024-2027 yılları arası tekrar bu göreve bizlere layık gören tüm hakem ve gözlemcilerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Kütahya Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu Ressam Ahmet Yakupoğlu Konferans Salonu’nda yapıldı.

Divan başkanlığına TFF MHK 2.Bölge Bölgesel Kurul Üyesi Hasan Küpeli, Başkan Yardımcılığına İHK Başkanı Gökmen Canlıdinç, katip üyeler, İHK Başkan vekili Bilal Şahantürk ve Hasan Kısa seçildi.

HAKEMLER ADALETİ SAĞLAYAN TARAF

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nin Genel Kurulunun hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Spora emek veren herkese teşekkür ediyorum. Hakemlerimiz adaleti sağlayan taraf olduğu için o kararları verirken ne kadar zorlandığını biliyoruz. Hakemlerimize başarılar diliyorum ve teşekkürlerimi iletiyorum. Biz sizlere destek olmaya devam edeceğiz. Sizlere, bu gençlere ve şehrimize ne kadar hizmet etsek azdır” ifadelerini kullandı.

2024-2027 YILLARI ARASINDA

TEKRAR GÖREV ALACAKLAR

Konuşmalar sonrası dernek üyelerinin oy verme işlemi başladı Tek listenin olduğu Genel Kurulda Ahmet İlhan Aydın ve yönetimi 3.dönemde güven tazeleyerek tekrar seçildi. TFFHGD Kütahya Şube Başkanı Ahmet İlhan Aydın, 2024-2027 yılları arası tekrar bu göreve kendilerini layık gören tüm hakem ve gözlemcilere teşekkür etti.

TFFHGD Kütahya Şubesinden yapılan açıklamada; “Seçime misafir olarak katılan Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr.Alim Işık, Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı, Murat Arık,TFF MHK 2. Bölge Sorumlusu Hasan Küpeli ,MHP İl Başkanı Selçuk Alıç,MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Gençlik Spor İl Müdürü Turan Yavuz,Kütahya İHK Başkanı Gökmen Canlıdinç, ASKF Başkanı Murat Cengiz, TÜFAD başkanı Prof. Dr.Mehmet Acet, Futbol İl Temsilcisi Nuri Ercura hakemler ve gözlemciler katıldı. Tüm katılımcılara teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *