‘KÜTAHYA HALKI SİZE MİNNETTARDIR’

144

Pavyonların kapanması kararının ardından Kütahya Valisi Musa Işın görevde olduğu süre boyunca pavyonlarla mücadelesini sürdüreceğini söylemesinin ardındna Memur-Sen Kütahya İl Temsilciliği karardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Kütahya halkı size minnettardır” ifadelerini kullandı.

Kütahya Valisi Musa Işın’ın 5442 sayılı kanuna dayanarak kendi yetkisiyle pavyonları kapattığı ve bu konuyla mücadelesini sürdüreceğini belirttiği açıklamasın ardından Memur-Sen Kütahya İl Temsilciliği açıklama yayınladı.

‘KÜTAHYA’MIZIN YAPISINA UYMUYORDU’

Pavyonların tam bir suç bataklığı olduğunu açıklayan ali Işın’a Kütahya’dan birçok destek gelirken Memur-Sen Kütahya İl Temsilciliği sosyal medyada yaptığı açıklamada “Kütahya’da kanayan yara pavyonlar ile ilgili Kütahya Valiliği’nin aldığı karar vesileyle Sayın valimiz Musa Işın’ı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. Memur-Sen Kütahya İl Temsilciliği yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; “Pek çok çirkinliğin odağı olmuş bu yapılar Kütahya’mızın tarihi, sosyal ve kültürel yapısına uymuyordu. Dağılan yuvalar, kim vurduya giden canlar, yuvalara düşen ateşler inşallah son bulur. Sayın Valimize şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum.  Kütahya halkı size minnettardır.”




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *