KÜGİAD ADAYLARI BULUŞTURACAK

155

CHP Kütahya Belediye Başkan adayı Eyüp Kahveci’nin ziyaretinde belediye başkan adaylarını bir toplantıda buluşturmak istediklerini açıklayan KÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Altınkaya, “Bu buluşmada projeler konuşulmayacak, konu sadece Kütahya olacak.” İfadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya Belediye Başkan adayı Eyüp Kahveci, geçtiğimiz günlerde Kütahya Genç İş İnsanları Yönetim Kurulu’na bir ziyarette bulundu.

TALEPLER İLETİLDİ

KÜGİAD binasında gerçekleşen ziyarette başta KÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Altınkaya olmak üzere tüm Yönetim Kurulu üyeleri ve önceki dönem KÜGİAD Başkanı olan Zafer Bintepe hazır bulundu. Kütahya üzerine istişarelerin yapıldığı toplantıda KÜGİAD Başkanı Altınkaya, CHP adayı Kahveci’ye genç iş insanlarının ve Kütahyalı gençlerin taleplerini aktardı.

‘BÜTÜN SİYASİ PARTİLERE EŞİT MESAFEDEYİZ’

Kütahya ve Türkiye’de geleceğin teminatının gençler olduğunu söyleyen Altınkaya: “KÜGİAD olarak açıklanan Belediye Başkan adaylarını ve olması muhtemel aday adaylarını yakinen biliyoruz ve bu noktada kimseyi ayırt etmemeye özen göstereceğiz. Bütün siyasi partilere eşit mesafedeyiz.” Dedi.

‘PROJELER DEĞİL KÜTAHYA KONUŞULACAK’

Tüm adaylar belirlendikten sonra Kütahya’daki partilerin belediye başkan adaylarını bir araya getirerek önceliğin Kütahya olduğu bir toplantıda buluşturmak istediklerini açıklayan Altınkaya, “Adaylar ile bir araya gelmeyi düşündüğümüz toplantıda konu sadece Kütahya olacak. Bu buluşmada projeler konuşulmayacak. Daha çok sohbet etmek ve bir arada olmayı, kardeşliği göstermek istiyoruz” diye konuştu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *