KÜTAHYA’NIN PARKLARI KÜTAHYA’YA YAKIŞIYOR

217

Kütahya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Şehit Ömer Karadağlı Parkı, Mehmet Güldaş Parkı ve Dört Yol Kavşağı Parkı’nı tamamen yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu.

Şehrimizin çehresini değiştirecek projeleri birer birer hayata geçiren Kütahya Belediyesi, vatandaşların nefes aldığı alanları elden geçirerek daha kullanışlı ve daha modern hale getiriyor. Şehrin sembolü olan Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı, Yoncalı Mesire Alanı ve Yaşam Parkı gibi alanları altyapısı ve üstyapısıyla tamamen yenileyerek hizmete açan Kütahya Belediyesi, Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı ve Millet Bahçesi gibi yeni yeşil alanları da şehre kazandırdı.

DAHA KULLANIŞLI DAHA MODERN

Şehre yeni yeşil alan ve sosyal donatı alanlarını kazandırmak için çalışan Kütahya Belediyesi, şehrin farklı noktalarındaki mevcut parkları da iyileştiriyor. Bu kapsamda ekipler, Evliya Çelebi Mahallesi’ndeki Şehit Ömer Karadağlı Parkı, Ziraat Mahallesi’ndeki Mehmet Güldaş Parkı ve Bahçelievler Mahallesi’ndeki Dört Yol Kavşağı Parkı’nı tamamen yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu. Yapılan çalışmalarla şehrimizdeki parklar daha kullanışlı ve daha modern hale geldi.

Kütahya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehrimizin genelindeki parklarda yenileme, iyileştirme, bakım ve onarım çalışmaları planlanan program dahilinde devam edecek.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *