VALİ IŞIN KENDİ KİTAPLARINI KÜTÜPHANEYE HEDİYE ETTİ

189

İl Halk Kütüphanesi ve 100. Yıl Çocuk Kütüphanesinde çocuklar ve gençlerle kitaplar üzerine sohbet eden Vali Işın, “Kürtlerin PKK ile İmtihanı” adlı 15 adet kitabını kütüphaneye hediye etti. Vali Işın, kadınların sosyal, mesleki ve kişisel gelişimine katkıda bulunmayı hedefleyen ADEM’i de ziyaret etti.

Kütahya Valisi Musa Işın, İl merkezindeki kütüphaneleri ve Aile Destek Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

OKUMANIN ÖNEMİNİ ANLATTI

İl Halk Kütüphanesi ve 100. Yıl Çocuk Kütüphanesini ziyaret eden Vali Musa Işın, çocuklar ve gençlerle bir araya geldi. Kütüphane ziyaretleri sırasında okudukları kitaplar üzerine gençlerle sohbet eden Vali Işın,  eğitimin ve okumanın önemine dikkat çekti. Vali Işın, ziyaretin anısına “Kürtlerin PKK ile İmtihanı” adlı 15 adet kitabını kütüphaneye hediye etti.

ADEM’İ ZİYARET ETTİ

Vali Işın, kadınların sosyal, mesleki ve kişisel gelişimine katkıda bulunmayı hedefleyen Aile Destek Eğitim Merkezini (ADEM) ziyaret ederek merkezin faaliyetleri ve sunduğu meslek edindirme kursları hakkında bilgi aldı.

Kütahya Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde hizmet veren ADEM’de kursiyerlerle de sohbet eden Vali Işın, çalışmalarında başarılar diledi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *