2023 YILI DEĞERLENDİRİLDİ VE 2024 YILI PLANLARI MASAYA YATIRILDI ‘DAHA FAZLA GENÇ SPORLA BULUŞMALI’

166

Gençlik Spor İl Müdürlüğünü 2023 yılı faaliyetleri ve 2024 yılı hedef ve planlarının masaya yatırıldığı toplantıda Gençlik Spor İl Müdürü Turhan Yavuz, daha fazla gencin sporla buluşturulması için yürütülen çalışmaların artırılarak sürdürülmesi gerektiğini söyledi. Yavuz, spor faaliyetlerine daha fazla katılım sağlanması için çalışmaların artırılmasını istedi.

SPORUN ÖNEMİ VURGULANDI

Gençlik Spor İl Müdürü Turhan Yavuz başkanlığında düzenlenen toplantıda, 2023 yılı değerlendirmeleri ve 2024 yılı hedef ve planları masaya yatırıldı. Toplantıda gençlik çalışmaları ve sportif faaliyetlerin önemine vurgu yapıldı.

Gençlerin sporla buluşturulması için yerel yönetimler, taban birlikleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde yürütülen çalışmaların önemine değinen İl Müdürü Turhan Yavuz, daha fazla gencin sporla buluşturulması için yürütülen çalışmaların artırılarak sürdürülmesi gerektiğini söyledi.

ÇALIŞMALAR ARTIRILACAK

Sportif çalışmaların yanı sıra spor faaliyetlerine daha fazla katılım sağlanması için çalışmaların artırılmasını isteyen Yavuz,  faaliyetlerin kurumlarla işbirliği içerisinde güçlendirilerek sürdürülmesinin önemine değindi. İl Müdürlüğü öncülüğünde sürdürülen tesis yatırımları, projeler ve organizasyonların da masaya yatırıldığı toplantıda söz alan Taban Birlikleri temsilcileri görüş ve önerilerini sundu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *