HEDİYE GÜRAL ANAOKULU’NUN ÇEVRECİLİĞİ TESCİL EDİLDİ

307

Hediye Güral Anaokulu çevreye duyarlı çalışmaları ile TEMA okul görseli almaya hak kazandı. Tamamı TEMA gönüllüsü olan okulun öğrencilere aşıladığı çevre bilincine dikkat çeken Kütahya İl Temsilcisi Mustafa Satılmış, çevre duyarlılığı olan okulların sayısının artmasını diledi.

Hediye Güral Anaokulu’nun tamamı Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) gönüllüsü olarak okul görseli almaya hak kazandı.

OKUL GÖRSELİ ALMAYA HAK KAZANDI

Kütahya TEMA İl Temsilciliği, Hediye Güral Anaokulunu ziyaret ederek TEMA Vakfı tarafından verilen okul görselini takdim etti.

Hediye Güral Anaokulunu’nun pırıl pırıl, yüksek standartlarında bir okul olduğuna dikkat çeken TEMA Kütahya İl Temsilcisi Mustafa Satılmış, ziyaretimizde hem okul müdürünün hem de öğretmenlerin güzel çalışmalarına, çevreye duyarlılığına şahit olduk. Öğrencilere çevre bilinci aşılanmış olması bizi son derece memnun etti. Tüm emeği geçenleri çok tebrik ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

‘ÖRNEKLERİN SAYILARI ARTMALI’

Çocuklarını Hediye Güral Anaokulu emanet eden her velinin çocuğunun emin ellerde olduğuna emin olması gerektiğine değinen Satılmış, okulun ve öğrencilerinin topluma örnek olması gerektiğini belirtti. Kütahya’da çevre duyarlılığı olan okulların sayısının artmasını temenni eden Satılmış, daha önce aynı görseli Germiyan Bilge okulunun aldığını hatırlatarak doğa ve çevreye saygılı kurumları görmenin mutluluğunu paylaştı.  




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *