MAVİ ŞİMŞEK GALİBİYET ARIYOR

204

İKİNCİ DEVRENİN İLK DEPLASMANI KUŞADASINDA

Geçtiğimiz hafta oynanan ikinci yarının ilk maçında dakika 89’da attığı golle 1-0’lık skorla galip gelen Belediye Kütahyaspor, zorlu Kuşadasıspor deplasmanında taraftarlarına bir zafer daha yaşatmak istiyor.

MAÇ YARIN SAAT 14.00’DA

TFF. 3’üncü Lig’de mücadelesine devam eden Belediye Kütahyaspor, ikinci yarının ilk deplasman maçına çıkıyor. Mavi lacivertliler, Pazar günü saat 14.00’te Kuşadası Özer Türk Stadyumu’nda Kuşadasıspor ile karşı karşıya gelecek.

İkinci yarının ilk maçında Darıca Gençlerbirliği A.Ş. karşısında dakika 89’da attığı golle 1-0 kazanmayı başaran mavi-lacivertliler, bu kez deplasmanda galibiyet hedefliyor. Ligde 26 puanla dördüncü sırada yer alan Belediye Kütahyaspor, maçtaki galibiyetle birlikte takım, üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.

RAKİP İKİNCİ SIRADA

Mavi Şimşek’in bu haftaki rakibi Kuşadasıspor ise son maçında Akhisarspor’u deplasmanda bir golle yendi. Siyah beyazlı ekip, lider Karaköprü Belediye Spor’un ardından 29 puanla ligde ikinci sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısında Dumlupınar Stadı’nda oynanan maçta Belediye Kütahyaspor yediği bir golle sahadan mağlup ayrılmıştı.

Kuşadası Özer Türk Stadyumu’nda oynanacak maçı, tecrübeli hakem Melih Aldemir yönetecek. Aldemir’in yardımcılıklarını Ertuğrul Konak ve Umut Ertemel üstlenecek.

İŞTE 17 HAFTANIN DİĞER MAÇLARI

Ligin 17. Haftasının diğer maçlar ise şöyle: Darıca Gençlerbirliği A.Ş. – Silivrispor, Onvo Ağrı 1970 Spor Kulübü – Akhisarspor, Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş.   – Bayburt Özel İdare Spor, Fatsa Belediyespor – Osmaniyespor Futbol Kulübü, Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş – Karaköprü Belediye Spor, Merkür Jet Erbaaspor –  Karatay Termal 1922 Konyaspor. Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş ise bu haftayı bay geçen takım olacak.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *