‘BİZİM ALNIMIZ AK’

202

Milletvekili Ali Fazıl Kasap’ın iddialarına cevap veren AK Parti Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Mahkememiz sonuçlandı ceza alma gibi bir durum ya da kurumu zarar ettirme gibi bir durum yok. Bizim alnımız ak.” İfadelerini kullandı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Milletvekili Ali Fazıl Kasap’ın TBMM’ye taşıdığı iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.

‘KENDİSİNE YAKIŞMIYOR’

Bir iddiada bulunan kişinin gerekçelerini de sunması gerektiğini belirten Kamil Saraçoğlu, “Kulaktan dolma bilgilerle iddiada bulunmak bence kendisine yakışmıyor. Bizim alnımız ak öyle bir durum olsa ne vatandaşın önüne çıkabiliriz ne de cumhurbaşkanımız bizi aday çıkarır.” Dedi.

Milletvekili Kasap’ın siyasi parti değiştirince geri planda kalmış olabileceğine değinen Saraçoğlu, iddiaları kendini ön plana çıkarma isteği olarak yorumladı.

‘HUKUKEN HİÇBİR SIKINTI YOK’

Belediye başkanlarının özel kaleme İçişleri Bakanı onayı ile görevli alabildiğini ifade eden Saraçoğlu, “Hukuken hiçbir sıkıntı yok. Heyet raporları var. Paris’te daha önce çekildiği fotoğraf servis ediliyor aldığı maaş etik olarak sıkıntı gördüğümüz için bağış olarak belediyeye aktarıldı. Kayıtlarda hepsi var. mahkememiz sürmüştü Süleyman Soylu İçişleri Bakanı olarak “soruşturma gerek yok” kararı vermiş çünkü bu bizim yasal hakkımız. CHP grubu tekrar itiraz ediyor savcılığa suç duyurusunda bulunuyorlar. Savcılık soruşturma açtı biz de gittik savunmamızı yaptık. Mahkememiz sonuçlandı ceza alma gibi bir durum ya da kurumu zarar ettirme gibi bir durum yok. Dava kapandı. E devlet şifremi dahi verebilirim. Yolsuzluk suçumuz olmadığını görebilir. Bizim alnımız ak.” İfadelerini kullandı.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *