KÜTAHYA’DA SEÇİM ANKETLERİ SÜRÜYOR

2304

Yerel seçimler için özel bir araştırma şirketi tarafından düzenlendiğini öngörülen ankette vatandaşlara “Kütahya’da Belediye Başkanı olarak kimi görmek istersiniz?” sorusu yönetildi. Vatandaşlara belediye başkan adayı netleşen AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti adaylarının yanı sıra Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Osman Gezgin, seçenekleri sunuldu.

Türkiye’de siyaset gündemi 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlere kilitlenmiş durumdayken Kütahya’da da adaylar, seçim çalışmalarını hızlandırdı.

Seçime doğru gidilirken vatandaşlara yöneltilen anketlerin sayısı da arttı. Son günlerde Kütahya’da vatandaşlar telefonla aranarak son seçimlerde en fazla oyu almış dört siyasi partinin adaylarına dair kamuoyu araştırması yapılıyor. Tek soruluk ankette “Kütahya’da Belediye Başkanı olarak kimi görmek istersiniz?” sorusu yöneltiliyor.

DÖRT ADAYIN YANI SIRA

YRP İL BAŞKANI GEZGİN SORULDU

Özel bir araştırma şirketi tarafından düzenlendiğini öngörülen ankette katılımcılara, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Alim Işık, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tekdemir, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Osman Gezgin, seçenekleri sunuldu.

Kütahya gündemine oturan ankette verilen çıkacak sonuç ise Kütahyalı vatandaşlar arasında merak konusu oldu.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *