KUTSO’DAN GAZETE KIRKÜÇ’E ZİYARET

300

TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Vekili Semra Tozaraydın, KUTSO Genel Sekreteri Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil, Gazete Kırküç’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Gazete Kırküç’e ziyaret gerçekleştirdi. TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Vekili Semra Tozaraydın, KUTSO Genel Sekreteri Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Gazete Kırküç İmtiyaz Sahibi Erkan Sağlam, Yazı İşleri Müdürü Bünyamin Çapgulaş ve basın mensupları tarafından karşılandı.

KUTSO’nun faaliyetlerinin duyurulması adına basının önemine dikkat çekilen ziyarette TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Vekili Semra Tozaraydın, KUTSO Genel Sekreteri Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil, destekleri için Gazete Kırküç’e teşekkürlerini sundu.

Turizm, ulaşım, sanayi ve tarım sektörlerinde yürütülen çalışmalar masaya yatırıldığı Kütahya İl Değerlendirme ve İstişare Toplantılarının Kütahya’ya büyük bir avantaj sağladığına ve Kütahya’da özlenen birlik beraberliği sağladığına vurgu yapan Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Gazete Kırküç İmtiyaz Sahibi Erkan Sağlam, nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür etti.

Ziyaret hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *