‘KÜTAHYA ESNAFININ HER DAİM YANINDAYIZ’

209

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde esnafların istek ve taleplerini dinledi. Görev süresi boyunca her zaman destek olduklarını belirten Saraçoğlu, “Bundan sonra her daim yanlarında olacağız!” dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Türk Telekom İl Müdürü Rıza Okan Güneş’e nezaket ziyaretinde bulunan Saraçoğlu, misafirperverliği için kurum müdürüne teşekkür etti.  İl Tarım ve Orman Müdürü Emre Yeniay ve kurum personelini  ziyarette eden Saraçoğlu, “Misafirperverliği için il müdürümüze ve personel arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

ESNAFIN TALEP VE İSTEKLERİNİ DİNLEDİ

AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, İl Başkanı Mustafa Önsay, Merkez İlçe Başkanımız Hamit Çelik ve AK Parti teşkilatı ile birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret eden Kamil Saraçoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit ve birlik yönetimi ile esnafların istek ve taleplerini dinlediklerini belirtti.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin çalışmaları üzerine değerlendirmelerde bulunan ziyaretin ardından esnaflara başkanlık görev süresi boyunca her zaman destek olduklarını belirten AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, “Bundan sonra her daim yanlarında olacağız!” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *