B.KÜTAHYASPOR ‘DAĞ’I GEÇEMEDİ

160

Belediye Kütahyaspor Dumlupınar stadında Ağrıspor’a  3-1 mağlup oldu. Yüzde yüzlük 5 pozisyondan yararlanamayan Belediye Kütahyaspor, Ağrıspor kalecisi Suphi Dağ’a takıldı.

3. lig 3. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor, Dumlupınar stadında ligin alt sıralarında yer alan Ağrıspor ile karşı karşıya geldi. Teknik direktör Yusuf Yokuş defansta değişikliğe gitmezken orta sahada Yekta Sönmez’in yerine Arda Keser, Muhammed Sait Özvardar’ın yerine ise Haktan Çakır’a ilk 11’de şans verdi.

Belediye Kütahayspor sahaya kalede Serkan Demirkol, defansta Eyüp Poyraz, Serkan Yıldız, Samet Cantürk, Doğancan Kılıç, Orta sahada Arda Keser, Gökay İravul, Haktan Çakır, Burak Başkaya, Halil İbrahim Pekşen ve ileri uçta Can Muhammed Vural ile başladı.

İLK GOL SESİ AĞRIDAN GELDİ

Karşılaşma orta saha mücadelesi halinde başlarken Ağrıspor kontra ataklarla etkili oldu. Maçın 21’inci dakikasında Ağrıspor atağında sağ kanattan arka direğe yerden çıkarılan topu Aslpaslan fidan ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra Belediye Kütahyspor baskısını artırdı. Üst üste pozisyonlar bulan Belediye Kütahyaspor değerlendiremezken 37’inci dakikada penaltı kazandı. Can Muhammed Vural’ın vuruşu ile penaltıyı gole çeviren Belediye Kütahyaspor skora dengeyi getirdi.

Golden sonrada pozisyon üretmeye çalışan Belediye Kütahyaspor ilk yarının son dakikasında kalesinde golü gördü. Hızlı çıkan Ağrıspor’da Yaşar Sarı’nın vuruşu defansa çarparak ağlara gitti ve maç 1-2’ye geldi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İKİNCİ YARIDA AĞRI KALECİSİ DEVLEŞTİ

Belediye Kütahyaspor maçın ikinci yarısında eşitlik için yüklendi. Rakip kalede gol arayan Belediye Kütahyaspor pozisyonlar bulurken bunları değerlendiremedi.

51’inci dakikada Samet Cantürk’ün korner vuruşunda yaptığı kafa vuruşunu kaleci Suphi Dağ çıkarmayı başarırken 61’de bu kez Feyyaz yerden gelen ortaya istediği gibi dokunamasa da yakın pozisyonda Suphi Dağ hata yapmadı ve bir kez daha gole izin vermedi.

63’üncü dakika da Ağrıspor bu kez net fırsattan yararlanamazken Serkan ayakları ile golü önledi.

Belediye Kütahyaspor üst üste pozisyonlar bulmasına rağmen bir türlü Ağrıspor kalecisini geçemedi.

Dakikalar 81’i gösterdiğinde yine hızlı çıkan Ağrıspor, Osman ile golü bularak farkı iki ye çıkardı. Belediye Kütahyaspor bu golden sonra uzun toplarla farkı azalamaya çalışsa da sonuç alamadı ve maç 3-1 sona erdi.

HAFTAYI 6’INCI SIRADA KAPATTI

Belediye Kütahyaspor 17’inci hafta sonunda aldığı mağlubiyetle haftayı 6’ıncı sırada kapattı. Belediye Kütahyaspor önümüzde ki hafta deplasmanda Akhisar ile karşı karşıya kaldı. ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *